Simfònica

Mahler Chamber Orchestra i Daniele Gatti

Grans simfonies de Haydn, Prokófiev i Stravinsky


Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Repertori

Serguei Prokófiev: Simfonia n. 1 “Clàssica” en Re, op. 25 (1917) 15′
Franz Joseph Haydn: Simfonia concertant en Si b, op. 84​​ (1792) 22’
Igor Stravinsky: Simfonia en Do (1938-1940) 28′

Artistes

Mahler Chamber Orchestra
Daniele Gatti, direcció

Programa

El 1997, un grup de músics que pertanyien a la Jove Orquestra Gustav Mahler va decidir continuar fent música junts. Així, acompanyats del llegendari director Claudio Abbado, van fundar la Mahler Chamber Orchestra (MCO), un dels màxims referents actuals pel que fa a l’excel·lència musical i amb un model organitzatiu únic.

Després de la desaparició del seu mentor, la MCO va confiar en l’aclamat Daniel Gatti com a assessor artístic i és amb la seva direcció que presenten la Simfonia concertant de Franz Joseph Haydn. Escrita per competir amb les exitoses obres del seu alumne Ignace Pleyel, disposa d’un conjunt de solistes poc habitual: oboè, fagot, violí i violoncel. Amb aquest exemple excepcional de simfonia clàssica, interpreten dues lectures neoclàssiques d’aquesta forma, gràcies a dos compositors del segle xx marcats per la guerra: la Primera, de Serguei Prokófiev —l’anomenada “Clàssica”—, i la Simfonia en do d’Igor Stravinsky.

Viu l’assaig general com si fossis part de l’orquestra!

La Mahler Chamber Orchestra és la protagonista amb Gustavo Dudamel de l’espectacle virtual immersiu Symphony. Nosaltres et proposem que t’endinsis en l’orquestra en viu i en directe en una experiència real que et farà sentir com un músic o música més sota la batuta de Daniele Gatti.

Compra una entrada i entraràs en el sorteig d’una de les 8 places per viure des de dalt de l’escenari l’assaig general que tindrà lloc just abans del concert (si ja tens l’entrada, també t’inclourem). Sortejarem les entrades i contactarem amb les persones guanyadores el dijous 23 de novembre. Molta sort!

Consulta aquí les bases legals.

Simfònica

Mahler Chamber Orchestra i Daniele Gatti

Grans simfonies de Haydn, Prokófiev i Stravinsky


Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.