Lloguer d’espais

Versàtil, confortable, amb una estètica a gust de tots els públics, L’AUDITORI és un espai capaç d’acollir actes ben diversos, gràcies a les sales de característiques diferents.

Possibles activitats

  • Congressos i conferències.
  • Presentacions de productes, empreses i projectes
  • Concerts (òbviament)
  • Rodes de premsa
  • Rodatges cinematogràfics o publicitaris
  • Còctels i banquets
  • Altres esdeveniments

Contacte

ACCEDEIX AL CATÀLEG D’ESPAIS I SALES

SALA 1 PAU CASALS

Tot i una superfície i aforament extraordinaris, la Sala Pau Casals gaudeix d’unes qualitats acústiques excepcionals (la col•laboració del professor Higini Arau amb l’arquitecte de L’Auditori, Rafael Moneo, ho van fer possible).

A més, la sala pot adquirir configuracions diferents, amb una visió sempre perfecta des de qualsevol punt, i disposa de prestacions tècniques, com ara: equip de so equalitzat segons la configuració de la sala; il•luminació amb focus mòbils; cabines tècniques i elevador de pianos i altres materials directament del magatzem a l’escenari, etc.

Mides: 267m2
Capacitat: 2199 localitats
Més informació: Sala 1 Pau Casals

FOYER SALA 1 PAU CASALS

Les generoses dimensions queden acotades, d’un costat, per uns grans finestrals que permeten la visió d’una terrassa exterior, que en un moment donat es poden obrir, amb la qual cosa es gaudeix d’un espai magnífic. I, de l’altre costat, el foyer limita amb la Sala 1 Pau Casals, que es pot sumar al conjunt si l’esdeveniment ho demana.

Té extraordinàries possibilitats per organitzar actes d’envergadura de naturalesa molt diversa, com poden ser actes d’empresa, presentacions, sopars de gala, còctels, rodatges, etc.

Mides: 892 m2
Capacitat: 1500 localitats
Més informació: Foyer

© Joan AltésSALA 2 ORIOL MARTORELL

SALA 2 ORIOL MARTORELL

Oberta a diferents configuracions, l’equip de so equalitzat s’ajusta a la sala per obtenir la millor acústica en cada cas, bé sigui un concert d’orquestra de cambra, un concert amplificat, una conferència, convenció, acte empresarial, rodatge, etc.

Capacitat: 586 localitats
Mides: 130m2
Més informació: Sala 2 Oriol Martorell

© Joan AltésSALA 3 TETE MONTOLIU

SALA 3 TETE MONTOLIU

Una grada retràctil permet passar d’un aforament de fins a 358 butaques a un espai diàfan, gràcies també al fet que les butaques centrals es poden replegar sota l’escenari. Així pot acollir les activitats més diverses, ja siguin actuacions artístiques com actes d’empresa, sempre perfectament acompanyades d’un bon equip d’il•luminació i cabina tècnica.

Capacitat: 358 localitats
Mides: 200m2
Més informació: Sala 3 Tete Montoliu

© Joan AltésSALA 4 ALICIA DE LARROCHA

SALA 4 ALICIA DE LARROCHA

Tot i que amb un aforament inferior, aquesta sala respon al mateix objectiu que la Sala 3 Tete Montoliu, és a dir, disposa d’una grada retràctil, de manera que s’adequa a diferents tipus d’actuacions o actes.

Cal destacar que l’acústica ha estat adaptada per captar nítidament tots els registres musicals, tant acústics com amplificats.

Capacitat: 152 localitats
Mides: 165m2
Més informació: Sala 4 Alicia de Larrocha

© Joan AltésESPAI 5

ESPAI 5

És un espai diàfan de 120 m2 amb una gran entrada de llum natural, que està bàsicament planejat per celebrar actes de presentació, còctels, rodatges de cinema i publicitat, sessions fotogràfiques, etc.

Capacitat: 100 localitats
Mides: 120m2
Més informació: Espai 5

© Exterior de L’Auditori

ESPAI EXTERIOR

L’Auditori també disposa d’espais exteriors, ben singulars i moderns, que poden ser escenari a rodatges, presentacions o qualsevol acte que requereixi espais amplis a l’aire lliure.

Més informació: Exteriors

© Joan AltésMUSEU DE LA MÚSICA

MUSEU DE LA MÚSICA

Situat a la segona planta de L’Auditori, el Museu de la Música és un espai únic. Les sales inviten a descobrir el patrimoni musical de la ciutat i confereixen un ambient elegant i exclusiu a qualsevol acte que s’hi celebri.

Capacitat: 100 localitats
Més informació: Museu de la Música

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.