Mahler Chamber Orchestra

Orquestra

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
mahlerchamber.com

L’Orquestra de Cambra Mahler (OCM), fundada el 1997, té un so únic i una identitat artística independent. La filosofia de l’Orquestra, inspirada pel seu fundador Claudio Abbado, posa èmfasi en el poder de l’escolta i la comunicació, estructuralment i musicalment, de manera que l’Orquestra, els seus músics i la seva direcció funcionen com un col·lectiu democràtic. Col·labora amb socis artístics com Mitsuko Uchida, l’assessor artístic Daniele Gatti i el soci artístic per a experiències immersives Henrik Oppermann/Schallgeber, i duu a terme projectes plurianuals.

Amb músics de 27 nacionalitats residents a tot el món, l’OCM arriba al públic de 40 països i 5 continents. Entre les residències de l’Orquestra figuren el Carnegie Hall i el Festival de Saint-Denis. Són convidats freqüents de la Filharmònica de Berlín i el Beethovenfest de Bonn, i fan gires periòdiques per Ibèria i Àsia. Així, es relacionen amb públics de tot el món i creen connexions a través de fronteres i cultures.

En educació i divulgació, l’OCM té tres projectes emblemàtics: l’Acadèmia OCM, en la qual els membres de l’orquestra comparteixen la seva experiència amb nous músics en col·laboració amb OrchesterzentrumlNRW i residències en la Konzerthaus Dortmund i la Kölner Philharmonie; Feel the Music, que presenta la música a nens sords o amb dificultats auditives, i Heimat, un format de concert en el qual els estudiants fan un viatge multicultural que fomenta la introspecció sobre el tema de la “pertinença”, tot això posant en relleu el compromís de l’OCM d’enriquir les vides a través de la música i promoure la inclusió.

En col·laboració amb Henrik Oppermann/Schallgeber, l’OCM explora noves tecnologies digitals dins i fora de la sala de concerts. La seva sèrie de realitat virtual apropa els oients a la música.

Gràcies a les seves vibrants actuacions, el seu abast global i les seves iniciatives educatives, l’OCM té un gran impacte en el món de la música clàssica.

Mahler Chamber Orchestra

Orquestra

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
mahlerchamber.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.