Guilhaume Santana© Geoffroy Schied

Guilhaume Santana

Fagot

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

El músic francoxilè Guilhaume Santana va néixer a Tolosa i va estudiar violí durant deu anys abans de canviar al fagot. Va estudiar amb el professor Dag Jensen a Hannover i a l’Acadèmia Karajan de Berlín.

Guilhaume Santana és el fagot principal de l’Orquestra de Cambra Mahler i de l’Orquestra del Festival de Lucerna. Va ocupar el mateix càrrec durant deu temporades amb la Deutsche Radio Philharmonie i l’Orchestra Mozart.

Convidat habitual de les grans orquestres, actua amb l’Orquestra Filharmònica de Berlín, la Royal Concertgebouw Orchestra d’Amsterdam i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera amb totes les famoses batutes (Sir Simon Rattle, Daniel Barenboim, Christian Thielemann, Riccardo Chailly, Pierre Boulez i Zubin Mehta).

Com a solista, Guilhaume Santana actua amb l’Orquestra de Cambra Mahler, l’Orquestra Simfònica de Munic, la Sinfonia Varsovia, la Filharmònica de la Ràdio Alemanya, l’Orquestra Mozart amb la direcció dels mestres Claudio Abbado, Mirga Grazinyte-Tyla, Gustavo Gimeno, Karel Mark Chichon, i ha gravat per als segells Deutsche Grammophon i Claves. Interpreta música de cambra amb Sabine Meyer, Albrecht Mayer, Emmanuel Ax, Till Fellner i els Berliner Barocksolisten en sales com la Filharmònica de Berlín, el Carnegie Hall de Nova York, el Concertgebouw d’Amsterdam i el Musikverein de Viena.

Imparteix classes de fagot i música de cambra a la Universitat de Música de Saar, ha estat professor convidat a l’ESMUC de Barcelona, al Conservatori de Xangai i al HEAR d’Estrasburg, i fa classes magistrals arreu del món.

Esdeveniments de l’artista

Guilhaume Santana

Fagot

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.