Frank-Michael Guthmann

Violoncel

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Frank-Michael Guthmann (Alemanya) és violoncel·lista principal de l’Orquestra Simfònica de la SWR i de l’Orquestra de Cambra Mahler.

Va estudiar amb Martin Ostertag a Karlsruhe, amb Ivan Monighetti a Basilea i va ser becari de l’Acadèmia d’Orquestra de la Filharmònica de Berlín. Les classes magistrals amb Heinrich Schiff, Wolfgang Boettcher, Ralph Kirshbaum i, sobretot, el treball intensiu amb Steven Isserlis van exercir un paper important en la seva carrera.

Membre fundador del Trio Echnaton, Frank-Michael ha guanyat diversos premis destacats.

Com a solista i músic de cambra, ha fet gires per tot el món i concerts en importants festivals. Entre els seus companys de música de cambra figuren artistes com Julia Fischer, Gil Shaham, Patricia Kopatchinskaja, Daniel Müller-Schott, Leif Ove Andsnes, Alexander Melnikov, Anna Vinnitskaya, Lars Vogt i Emmanuel Pahud. Actua regularment com a violoncel·lista principal convidat amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, la Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, la NDR Elbphilharmonie Orchestra, la Sinfónica de Bamberg, la Staatskapelle Dresden i la Royal Concertgebouw Orchestra.

Ha gravat música de cambra de Bach, Mozart, Sibelius i Saariaho per al segell Coviello Classics, i la part solista del Don Quijote de Strauss amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-Oest d’Alemanya a Baden-Baden i Friburg amb la direcció de François-Xavier Roth per al segell SWRmusic.

Frank-Michael ha ensenyat a la Hochschule für Musik Karlsruhe i imparteix classes magistrals a Alemanya, Bèlgica i Itàlia.

Frank-Michael Guthmann

Violoncel

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.