Simfònica
/
BMB

SIMFONIA EL SENYOR DELS ANELLS

Calefax Reed Quintet


Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Repertori

Johan de Meij: Continental. Obertura (1997) 7’
Johan de Meij: Un momento dado. Homenatge en memòria de Johan Cruyff. Concerto grosso per a quintet de vent i orquestra de vent (2020) 22′
Johan de Meij: Simfonia n. 1 “El senyor dels anells” (1988) 43’

Artistes

Banda Municipal de Barcelona (BMB)
Calefax Reed Quintet
Björn Bus, direcció

Programa

Johan de Meij és un dels compositors de música per a orquestra de vent més importants dels últims quaranta anys. Nascut als Països Baixos –on existeix una gran tradició bandística–, des de ben jove va tocar el trombó en una banda i va acabar especialitzant-se en la direcció i en la composició per a banda.

La BMB homenatja de Meij amb aquest concert que presenta una selecció de les seves obres. En primer lloc, la Primera simfonia “El senyor dels anells”, que dona nom al programa i que va tenir una recepció tan exitosa que va popularitzar internacionalment el seu autor. Basada en l’obra de Tolkien, s’estructura en cinc moviments que descriuen magníficament els diferents personatges i tradueixen en música moments clau del relat.

Dues peces més completen el programa: l’obertura Continental i el Concerto grosso per a quintet de vent i banda Un momento dado, escrit en homenatge a un altre cèlebre holandès ben conegut a casa nostra, el futbolista i entrenador Johan Cruyff.

Simfònica
/
BMB

SIMFONIA EL SENYOR DELS ANELLS

Calefax Reed Quintet


Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.