La pianista Judith Jáuregui ha hagut de cancel·lar la seva participació en aquest concert per la seva propera maternitat. En el seu lloc actuarà Noelia Rodiles.

RHAPSODY IN BLUE

Noelia Rodiles i Johan de Meij


Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Repertori

Johan de Meij: The Painted Bird (2020) 11’ – Estrena nacional
George Gershwin: Rhapsody in Blue (1924) 18’
Serguei Prokófiev (arranjament de Johan de Meij): L’any 1941, op. 90 (1941) 15’ – Estrena mundial de la versió per a banda
Johan de Meij: Los libros olvidados (basat en L’ombra del vent de Carlos Ruiz Zafón) 15’ – Obra d’encàrrec, estrena mundial

Artistes

Banda Municipal de Barcelona (BMB)
Noelia Rodiles, piano
José R. Pascual-Vilaplana i Johan de Meij, direcció

Programa

Una altra de les grans cites de la temporada de la BMB és aquest concert que presenta dues primeres audicions i una estrena i que gira al voltant de la música del compositor Johan de Meij, també convidat a dirigir.

El neerlandès fa sonar per primera vegada a Barcelona The Painted Bird, basada en la novel·la de Jerzy Kosinski, que explica la terrible història d’un nen jueu durant la Segona Guerra Mundial. També s’inspira en un llibre El libro olvidado, estrena encàrrec de la banda, que el compositor ha basat en L’ombra del vent de l’escriptor Carlos Ruiz Zafón.

Completen el programa dues obres més: la famosíssima Rhapsody in Blue de George Gershwin, que comptarà amb la pianista Noelia Rodiles, i L’any 1941 de Serguei Prokófiev, que per primera vegada s’interpreta en la versió per a banda. Aquesta dramàtica suite porta el nom de l’any en què el compositor –juntament amb altres col·legues– va ser evacuat de la Unió soviètica en ser atacada per l’Alemanya nazi.

RHAPSODY IN BLUE

Noelia Rodiles i Johan de Meij


Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.