Noelia Rodiles

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.noeliarodiles.com

Noelia Rodiles actua regularment a les principals sales: l’Auditori Nacional de Música, el Teatro Real, l’Auditori de Saragossa, el Palau de la Música Catalana, la Fundación Juan March o els Teatros del Canal, i en cicles i festivals com la Schubertíada de Vilabertran, la Quincena Musical Donostiarra, el Festival de Música Española de Cádiz, el Festival Internacional de Música Sacra de Madrid, “Jóvenes Intérpretes” de la Fundación Scherzo o la Tardor Musical Sòria, així com a Alemanya, Itàlia, Mèxic, França, Polònia, Tunísia, Bolívia i Jordània.

Com a solista, ha tocat amb l’Orquestra de la Comunitat de Madrid, la Simfònica del Principat d’Astúries, l’Orquestra Heinrich Heine de Düsseldorf, la Filharmònica de Querétaro (Mèxic), The Soloists of London, l’Orquestra Ciutat d’Almeria, la Simfònica d’Extremadura, la Nacional d’Andorra o l’Orquestra Bètica de Cambra, entre altres; sota la direcció de mestres com Víctor Pablo Pérez, José Ramón Encinar, Michael Thomas, Marzio Conti, Ramón Tébar o Pablo Mielgo.

Després de la publicació del seu primer treball discogràfic, amb obres de Ligeti i Schubert (Solfa Recordings, 2015), la crítica la va reconèixer com una «pianista versàtil i dotada d’una musicalitat i refinament veritablement admirables» (Justo Romero, Scherzo). El seu nou disc, The Butterfly Effect (Eudora Records, 2020), que ha merescut, entre altres reconeixements, el Melómano de Oro, reuneix obres de Schumann, Schubert i Mendelssohn amb encàrrecs de la mateixa pianista als compositors espanyols Rueda, Del Puerto i Magrané. Aquesta última peça ha obtingut una nominació als premis Grammy Llatins.

La seva qualitat musical ha estat reconeguda en concursos nacionals i internacionals de piano. Aquests culminen una formació extensa als conservatoris d’Avilés, Madrid i Berlín, l’Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid o les classes magistrals de Daniel Barenboim, Joaquín Achúcarro, Salomon Mikowski, Menahem Pressler, Ferenc Rados, Elisso Virsaladze, Aldo Ciccolini, Boris Berman i Josep M. Colom, entre altres.

Noelia Rodiles

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.noeliarodiles.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.