COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

1 July 2011

Ma me mi... Mozart! i Cantània finalistes dels premis YEAH! Young EARopean 2011

Dos dels projectes del Servei Educatiu de L’Auditori han estat seleccionats finalistes de la primera edició dels premis YEAH Young EARopean a la qual s’han presentat més de 170 espectacles de 10 països diferents.

Ma me mi... Mozart!opta al premi de la categoria Performance que reconeix projectes que van des de concerts per a nens fins a produccions innovadores per als joves. Cantania ha estat seleccionada a la categoria Process que reconeix projectes creatius en els que els nens i adolescents mantinguin una participació activa.D’entre els 15 finalistes se seleccionaran4 guanyadors.

YEAH! Young EARopean Awards té l’objectiu de promoure i difondre la música clàssica entre els joves d’Europa. Del 13 al 20 de novembre, alguns dels projectes que s’han presentat als premisparticiparan al festival que tindrà lloc a Osnabrück (Alemanya). Des de l’auditori de la Universitat fins a l’Església de Santa Maria, el Teatre Municipal o la Fundació Nacional de Medi Ambient alemanya obriran les seves portes a la música per presentar en diversos formats els projectes guanyadors d’aquest premi internacional.L’entrega de premis tindrà lloc el proper 19 de novembre a Osnabrück.

Sobre Cantània

Des de 1999 L’Auditori encarrega cada any la composició d’una cantata a un compositor i un escriptor catalans de reconegut prestigi, que creen una obra atenent les característiques de l’activitat: que es canti bàsicament amb una veu, que hi hagi un gran cor de nens i nenes a l’escenari i que hi participin músics professionals d’alt nivell.

El projecte involucra més de 25.000 alumnes cada any procedents de centenars d’escoles de primària inscrites a 3 sessions de formació organitzades al llarg de l’any per tal que preparin el seu alumnat per venir a fer els concerts finals. L’enregistrament del CD de l’obra i el treball des de l’organització i des de les aules, permeten que, després d’un únic assaig general d’una hora, tingui lloc la interpretació de la cantata en concerts que uneix 800 nens de diferents escoles en un mateix escenari ambmil.lers de persones, famílies i amics, de públic.

Sobre Ma me mi... Mozart!

Pels més petits de la casa, L’Auditori ofereix el concert Ma, me, mi...Mozart!, on sis músics amb instruments de corda pinçada, acordió, clarinet baix, violí, veu i flugel interpreten diverses obres del compositor austríac, Wolfgang Amadeus Mozart. Els arranjaments s’han fet jugant amb la seva música i amb estils, ritmes, climes i harmonies més properes als nostres dies.

Per descarregar-vos una foto de la Cantània feu clic aquí
Per descarregar-vos una foto de Ma,me,mi...Mozart! feu clic aquíMés informació awww.yeah-award.com

Per sol·licitar entrevistes amb Assumpció Malagarriga, responsable del servei educatiu de L’Auditori contacteu amb:

Georgina Garcia
Cap de Premsa

Lepant, 150 - 08013 Barcelona
Telèfon 93 247 93 00 ext. 363
Fax 93 231 93 01
Mòbil 649 48 31 14
http://www.auditori.cat
premsa@auditori.cat

Go to beginning