Share on social networks:

  Program

  FRANZ JOSEPH HAYDN: Simfonia n. 44 en mi m “Trauer”, Hob. I/44 (1772) 27’
  MIQUEL OLIU: In luce praesenti (2020) 16′ – Estrena mundial, obra encàrrec
  JOHANNES BRAHMS: Simfonia n. 3 en Fa, op. 90 (1883) 33′

  Frei aber froh (Lliure però feliç) era una de les màximes favorites de Johannes Brahms. L’acrònim format pels tres mots configura el motiu central de la Simfonia n. 3, una obra impregnada d’un esperit heroic i d’una densitat formal i emocional que la distingeix de les altres simfonies de l’autor. L’empremta de Robert Schumann és també present en una simfonia que constitueix una de les majors aportacions de la maduresa creativa de Brahms al repertori orquestral.

  La Simfonia n. 44 de Franz Joseph Haydn pren el nom de Trauer (Fúnebre) pel fet que l’autor va demanar que s’interpretés l’adagio al seu funeral. Concebuda en quatre moviments, és una de les simfonies que formen part del període Sturm und Drang (Tempesta i empenta) del compositor, caracteritzat per una expressivitat intensa i vigorosa.

  L’estrena absoluta d’In luce praesenti (A la llum del present), by Miquel Oliu from Barcelona, completes this concert. This work, commissioned by L'Auditori, is included in the Incentives for Musical Creation program of the SGAE Foundation and the Spanish Association of Symphony Orchestras (AEOS)

  Performers

  Barcelona Symphony Orchestra
  Juanjo Mena, conductor

  Supported by

  Ramon Llull Institute

  L'Auditori Play

  CARREGANT…

  Form submitted successfully!

  The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.