Trio Isimsiz© Trio Isimsiz

Trio Isimsiz

Ensemble

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
Website of the artist
www.trioisimsiz.com

BIOGRAPHY

Pablo Hernán Benedí, violí · Edvard Pogossian, violoncel · Erdem Misirlioglu, piano

Format el 2009 al Conservatori Guildhall de Londres, el Trio Isimsiz va guanyar el 1r Premi i el Premi del Públic al Concurs de Trondheim de 2015, i el 2n Premi al Concurs Haydn de Viena de 2017. Va ser seleccionat com a representat del Young Classical Artists Trust (YCAT) entre 2013 i 2018, i va guanyar un premi Borletti-Buitoni Trust Fellowship el 2018.

Ofereix actuacions per tot Europa, així com recitals als festivals de Trondheim, Stavanger, Mecklenburg-Vorpommern i Peasmarsh, la Kölner Philharmonie, la sala Tivoli de Copenhagen, el Théâtre des Abbesses de París, la Fundació Juan March de Madrid i la Marianischer-Saal de Lucerna, Suïssa. També ha fet gires per la Xina i l’Argentina. Ha col·laborat amb Anthony Marwood, Krysztof Chorzelski, Richard Lester i Aleksander Madzar. Ha assistit al IMS Prussia Cove on va treballar amb Ferenc Rados.

Els concerts més destacats de les últimes temporades inclouen actuacions al Wigmore Hall de Londres, al Jersey Arts Centre, al Beethoven-Haus Bonn, a l’Aldeburgh Festival’s Schubertiade o a la Hannover Chamber Music Society, entre d’altres. Va debutar amb la Philharmonia Orchestra el maig de 2019, amb qui va interpretar el Triple Concert de Beethoven al Festival de Brighton. Va enregistrar un primer treball amb obres de Brahms, Takemitsu i Beethoven, i , el 2020, va llançar el seu segon disc amb obres de Fauré, Schubert i Brahms sota el segell discogràfic Rubicon.

Les properes temporades, el Trio oferirà recitals al Regne Unit i a Alemanya, tornarà al Wigmore Hall i girarà per Escòcia. Estrenarà també un nou encàrrec de Francisco Coll a Espanya i a Aldeburgh.

Trio Isimsiz

Ensemble

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
Website of the artist
www.trioisimsiz.com
CARREGANT…

Form submitted successfully!

The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.