Trio Benedetti Elschenbroich Grynyuk

Ensemble

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori

BIOGRAPHY

Integrat per tres dels solistes més aclamats de la seva generació, la violinista Nicola Benedetti, el violoncel·lista Leonard Elschenbroich i el pianista Alexei Grynyuk han estat actuant junts com a trio des que es van conèixer com a joves estudiants de música a Londres. Van fer el seu debut com a trio la temporada 2009-10 i van oferir múltiples concerts al Regne Unit i a Alemanya. Des de llavors, Benedetti, Elschenbroich i Grynyuk han mantingut un compromís apassionat per la música de cambra actuant de manera regular a les sales de concert més prestigioses del món.

Recentment han estat convidats a tocar al Concertgebouw d’Amsterdam, al Royal Albert Hall de Londres, a Birmingham, al LSO St. Luke’s de Londres, a la Frankfurt Alte Oper, a Bremen, a l’Ajuntament de Hong Kong i han realitzat una extensa gira per Escòcia amb concerts a l’Usher Hall d’Edimburg i al Glasgow Royal Concert Hall. També han actuat als festivals de Ravinia, Gergiev, Istanbul, Cheltenham i Edimburg, així com a la Sèrie Internacional de Música de Cambra del Southbank Centre de Londres, concerts a Istanbul, Copenhaguen, Dortmund i al Cicle de Concerts del 92Y a Nova York, a més d’una tercera gira per Amèrica Llatina i els Estats Units.

A instàncies de Leonard Elschebroich, la compositora Arlene Sierra va compondre una obra per al trio titulada Les papallones recorden una muntanya, encarregada per la Societat Filharmònica de Bremen. El trio va estrenar l’obra el 2013 i des de llavors ha estat programada en sales com la Frankfurt Alte Oper, el Cheltenham Town Hall, el Concertgebouw d’Amsterdam i el Cadogan Hall de Londres.

El març del 2022, el trio realitzarà una gira europea passant per Saffron Walden (Regne Unit), Copenhaguen, Barcelona, ​​Bilbao, Bremen i Regensburg (Alemanya) on oferiran obres de Schumann, Brahms i Fremde Szene de Wolfgang Rihm.

Trio Benedetti Elschenbroich Grynyuk

Ensemble

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
CARREGANT…

Form submitted successfully!

The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.