Stephanie Childress© Tom Porteous

Stephanie Childress

Direction

Upcoming events
Yulianna Avdeeva and Stephanie Childress
April 27 and 28, 2024
Website of the artist
stephaniechildress.com

BIOGRAPHY

Amb poc més de vint anys, Stephanie Childress està deixant empremta com a directora pel seu talent excepcional. Se l’ha comparat amb «altres directors joves que van destacar en el passat, com ara Sir John Eliot Gardiner i Sir Simon Rattle» (Varsity). Les seves dots musicals i el seu domini d’un repertori molt ampli l’han dut a actuar amb orquestres simfòniques, grups de cambra contemporanis i teatres d’òpera d’arreu del món.

Aquesta temporada 21-22 continua sent ajudant de direcció de l’Orquestra Simfònica de St. Louis i directora musical de la Jove Orquestra Simfònica de St. Louis. Després de rebre el segon premi a la primera edició de La Maestra, concurs internacional per a directores d’orquestra, ha actuat amb diverses orquestres de França, entre les quals hi ha l’Orquestra de París, l’Orquestra París Mozart, l’Orquestra de Cambra de París i l’Orquestra Nacional de Montpeller. Ha fet també algunes actuacions fascinants amb orquestres del Regne Unit, com seu debut amb l’Orquestra Simfònica de Londres, l’Orquestra Philharmonia, la Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool, l’Orquestra Filharmònica de la BBC i l’orquestra London Mozart Players.

Childress, que va començar a dirigir pel seu amor per l’òpera, es dedica a aprendre i ampliar el seu repertori operístic. Ha estat ajudant de direcció a l’Òpera Nacional d’Anglaterra i l’estiu del 2021 es va integrar en l’equip musical del Festival de Glyndebourne per ajudar en la direcció d’Il turco in Italia (El turc a Itàlia) i dirigir el cor de Glyndebourne a Luisa Miller. Abans d’això havia dirigit The Enchanted Island (L’illa encantada) de Jeremy Sams amb la companyia British Youth Opera; The Rape of Lucretia (La violació de Lucrècia) de Benjamin Britten al St. John’s College (Cambridge); A Dinner Engagement (Una cita per sopar) de Lennox Berkeley per a la Societat Operística de la Universitat de Cambridge, i l’estrena mundial de The Next Station is Green Park (Propera estació, Green Park) al Reial Conservatori d’Escòcia.

Com a violinista, Childress va destacar com a finalista de corda al Jove Músic de la BBC el 2016 i el 2018. Childress té molt interès a ampliar el paper de la música en el món actual i actualment gaudeix d’una residència artística a la Villa Albertine, una xarxa per a les arts i les idees que abraça França i els Estats Units.

Artist events

Stephanie Childress

Direction

Upcoming events
Yulianna Avdeeva and Stephanie Childress
April 27 and 28, 2024
Website of the artist
stephaniechildress.com
CARREGANT…

Form submitted successfully!

The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.