Peter Martinez

Cantaor

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori

BIOGRAPHY

Pere Martínez és una de les veus més interessants i prometedores del panorama català. L’entusiasme i la força del seu cante ens transporta a passatges d’intimitat i d’esplendor.

La seva versatilitat li ha permès participar en diversos projectes allunyats del flamenc clàssic, així doncs, podríem dir que estem davant d’un singer heterodox que, amb una gran inquietud artística, ha donat veu a músiques de gèneres tant diferents com la cançó d’autor, la música simfònica contemporània o la cançó tradicional catalana. Aquest tret l’ha portat a cantar per Alemanya, Hongria, França, Rússia, Corea, l’Índia, Algèria, Colòmbia, Xile, Cuba o Canadà, entre d’altres.

El seu recorregut artístic parteix del flamenc clàssic, ha cantat en tablaos de Barcelona i s’ha formant musicalment al Taller de Músics, on es va llicenciar en cante flamenc amb Chiqui de la Linea i Chicuelo com a mestres. Més tard, va ser també professor de cante d’aquesta l’escola.

Va participar com a solista, juntament amb María Hinojosa Montenegro, amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb la Filharmònica de Bogotà, cantant Requiem al cantaor de los poetas d’Enric Palomar (2018), sota la direcció de Josep Caballé.

És vocalista del grup Los Aurora, conjunt que ha portat el seu flamenc-jazz per molts països de diferents continents, amb una excel·lent acollida de la seva reinterpretació de cançons de Manuel de Falla, F. G. Lorca i Felip Pedrell. Entre les seves col·laboracions també destaquen l’acompanyament a una cobla catalana o a una formació de músics de jazz, donant veu a repertoris i músiques variades.

Peter Martinez

Cantaor

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
CARREGANT…
Calendar sessions
Sessions del dia

Form submitted successfully!

The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.