Mythical Jockey

Ensemble

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori

BIOGRAPHY

Kim Myhr, guitarra i electrònica

El guitarrista i compositor noruec Kim Myhr realitza gires internacionals des de principis dels anys 2000 i ha publicat diversos discos sota el seu propi nom. El seu àlbum You | me (2017) va ser nominat al Nordic Music Prize i va rebre un gran reconeixement internacional. Com a compositor ha fet música per a l’Australian Art Orchestra, el quartet de corda canadenc Quatuor Bozzini, la Kitchen Orchestra i la Trondheim Jazz Orchestra of Norway. Ha col·laborat també amb Jenny Hval (en l’àlbum col·laboratiu del 2012 In The End His Voice Will Be The Sound Of Paper), Tony Buck of The Necks (a l’àlbum You | me), Lasse Marhaug, Christian Wallumrød, la poeta Caroline Bergvall i molts d’altres. Ha realitzat nombroses gires durant els últims quinze anys per Europa, Amèrica, Àsia i Austràlia. El seu últim disc, Vesper with Australian Art Orchestra, va ser nominat a un Grammy noruec el 2020 en la categoria de música contemporània.


Ingar Zach, percussion

Ingar Zach és un músic autònom que treballa amb la creació musical de diferents maneres. Les principals fonts de creació musical són la percussió i l’electrònica, i les composicions sovint sorgeixen de la recerca a través de la seva pràctica instrumental. Des de 1999 codirigeix ​​el segell discogràfic SOFA MUSIC, i des de 1995 realitza gires i enregistraments arreu del món amb els seus conjunts habituals com Dans les arbres, Huntsville, Mural, O3 i els seus projectes en solitari.


Eivind Lønning, trompeta

Nascut el 1983 i resident a Oslo, Eivind Lønning és un dels músics joves més destacats i actius de l’escena musical creativa noruega, conegut també pel seu artistal so de trompeta. Realitza gires i compon música com a artista solista, de vegades amb la ballarina Bára Sigfúsdóttir, i darrerament en col·laboracions amb Jim O’Rourke, NEON Ensemble i la TIME TIME TIME Opera de Jennifer Walshe i Timothy Morton. També va compondre i interpretar un treball per encàrrec per a la Biennal de Venècia 2019 juntament amb Bára Sigfúsdóttir.

Amb el duo Streifenjunko, del qual forma part amb el saxofonista Espen Reinertsen, Lønning ha treballat amb la improvisació moderna i ampliant les tècniques de trompeta. Durant els últims anys, Streifenjunko ha ofert més de 200 concerts per tot el món, incloent Japó, Estats Units, Sud-àfrica i la major part d’Europa. Van publicar el seu disc de debut No Longer Burning el 2009 amb el segell discogràfic Sofa. El 2010 el duet va rebre el prestigiós premi Young Lindeman i el 2012, van llançar l’àlbum Sval Torv amb una gran aclamació de la crítica.

Mythical Jockey

Ensemble

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
CARREGANT…
Calendar sessions
Sessions del dia

Form submitted successfully!

The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.