Eudald Buch© Eudald Buch

Eudald Buch

Piano

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
Website of the artist
eudaldbuch.com

BIOGRAPHY

Pianista nascut el 1997, s’ha format a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori de Vic, així com a la Chetham’s School of Music de Manchester. També ha estudiat amb Vladislav Bronevetski a l’ESMUC i amb Elisso Virsaladze al Conservatori Txaikovski de Moscou, i ha rebut consells de Pascal Devoyon, Jacques Rouvier i especialment de Christian Blackshaw. Actualment amplia els seus estudis amb la Professora Virsaladze a Fiesole (Florència).

Ha tocat als festivals de Buxton i Hellens del Regne Unit, The International Holland Music Sessions de Bergen (Països Baixos), Weltklassik d’Alemanya i la Schubertíada de Vilabertran, i en sales com l’Auditori de Girona, l’Auditori l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida i l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell.

Aquesta temporada debutarà al Palau de la Música Catalana, a L’Auditori de Barcelona i a l’Auditorio Nacional de Madrid. Com a solista ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC. Ha actuat en directe a la Radio 3 de la BBC i els seus concerts han sigut emesos per Catalunya Música. Ha estat becat per la Fundació Victoria de los Ángeles i ha obtingut el primer premi El Primer Palau 2021.

Eudald Buch

Piano

The artist does not have any scheduled events at L'Auditori
Website of the artist
eudaldbuch.com
CARREGANT…

Form submitted successfully!

The form has been submitted successfully. We will contact you by email or phone.