Escenes

       Dones i creació: “No puc arrencar-me el cap” d’Alba Pujol


       • Dates
        17 i 18 de juliol 2021
       • Preu
        18 €
       • Ubicació
        Sala 3 Tete Montoliu
       • Durada aprox.
       Totes les sessions finalitzades
       Comparteix a les xarxes socials:

       Repertori

       No puc arrencar-me el cap

       Artistes

       Alba Pujol, direcció
       Ferran Dordal Lalueza, dramatúrgia
       Xavi Lloses, direcció musical
       Marc Salicrú, concepció de l’espai escènic i il·luminació
       Ariadna Montfort, moviment
       Irene Vicente, ajudantia de direcció i producció

       Maria Dolors Aldea, soprano
       Interpretació: Maria Domingo, Joana Niubó, Montse Solé, Isabel Moreno, Manuela Segura, Rosa Cornelles, Rosa Lavalle, Isabel Barreda, Montser Garriz, Mercè Sanz, Maria Tafalla, Yolanda Pérez, Dolores Crespo, Montserrat Carrasco, M. Teresa Juyent, Isabel Montoliu, Pepita Rodríguez, Maria Lluïsa Baiget, Carmen Maldonado, Araceli Navarrete, Rosa M. Arenas, Pilar Valls Lafuente, Vicenta Nadal, Xaro Prieto, Montserrat Pons i l’equip artístic

       Programa

       Qui o què ens priva del descans? Qui vetlla pel nostre repòs quotidià? Quins rituals ens ajuden en el viatge de la vigília al son? Un adult bressolant un infant, preparant-lo, a través de la música, de la paraula i del moviment, per al viatge a l’inconscient; és un acte d’amor brutal. Però, què passa quan som adults? On queda aquesta abraçada, aquest consol, aquest deixar-se caure en braços d’una altra persona per despertar dins de nosaltres mateixos?

       PROGRAMA DE MÀEl descans compartit com a acte revolucionari, com a ritual transformador, com a acte de resistència contra aquest món accelerat, extenuant, superproductiu, sobreexplotador i destructivament neoliberal, que l’entén com un luxe i el transforma en un negoci. No puc arrencar-me el cap és una celebració del repòs que ens és negat i una festa (sobretot, una festa) de les cures i dels afectes que ens donem unes persones a les altres per permetre’ns aquest descans.
       Perquè sense les estructures que ens permetin deixar-nos anar sense témer cap amenaça, que ens permetin gaudir del repòs sense sentir-nos culpables, que ens deixin respirar les pauses necessàries, aquest descans no serà possible.
       Alba Pujol és l’encarregada de liderar aquest encàrrec de L’Auditori, una escena híbrida vertebrada per un equip de luxe.

       Escenes, la proposta d’encontre entre disciplines artístiques a L’Auditori, esdevé un espai fecund per a la llibertat creativa. La creació i la fertilitat amb la mirada, el cos i la perspectiva femenina seran el fil discursiu d’un relat artístic inspirat en la dona i la creació.

       Escenes

       Dones i creació: “No puc arrencar-me el cap” d’Alba Pujol


       • Dates
        17 i 18 de juliol 2021
       • Preu
        18 €
       • Ubicació
        Sala 3 Tete Montoliu
       • Durada aprox.
       Totes les sessions finalitzades
       Comparteix a les xarxes socials:

       Play relacionats

       CARREGANT…

       Formulari enviat correctament!

       El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.