La visualització dels vídeos està limitada a 5 minuts. Inicia sessió o registra’t gratuïtament per veure gaudir de l’experiència completa.
Comparteix a les xarxes socials:

Offstage és una sèrie creada per L’Auditori de Barcelona per donar a conèixer els seus protagonistes musicals més enllà de l’escenari. En aquesta segona temporada ens endinsem en el costat més personal d’aquests artistes: ens obren el seu món interior per parlar-nos del seu procés creatiu, les seves inspiracions, obsessions, reptes…

El compositor David Lang (Los Angeles, 1957), guanyador d’un premi Pulitzer, arriba a Barcelona per a l’estrena nacional de Prisoner of the State (2019) amb l’Orquestra OBC, el Cor d’homes del Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana al Festival Grec de Barcelona. Durant la seva estada, Lang ens explica com ha estat treballar amb l’Orquestra, el seu camí com a compositor d’èxit i ens confessa les seves creences i opinions vers la música i la creació.

Prisoner of the State va ser un encàrrec i una coproducció de L’Auditori, la New York Philharmonic, el De Doelen Concert Hall, The Barbican, la Bochum Symphony Orchestra, el Concertgebouw Brugge i la Malmö Opera.

DAVID LANG, COMPOSICIÓ

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.