David Lang

Composició

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
davidlangmusic.com

«Amb el guardó del Premi Pulitzer per the little match girl passion (una de les partitures més originals i commovedores dels últims anys), Lang, qui va ser un enfant terrible postminimalista, ha consolidat la seva posició com a gran mestre americà.» The New Yorker

David Lang és un dels compositors americans més valorats i interpretats actualment. Les seves obres han estat interpretades arreu del món en la majoria de les grans sales de concert.

the little match girl passion, encarregada pel Carnegie Hall i estrenada per Paul Hillier i Theatre of Voices, va ser recentment catalogada per The Guardian com «una de les 25 millors obres de música clàssica escrites al segle XXI.» Va guanyar el Premi Pulitzer el 2008 i l’enregistrament va rebre un Premi Grammy el 2010. simple song #3, escrita com a part de la seva partitura per la cèlebre pel·lícula YOUTH de Paolo Sorrentino, va rebre moltes nominacions a diferents premis durant el 2016, incloent-hi l’Oscar i el Globus d’Or.

La seva òpera prisoner of the state (amb llibret del mateix Lang) va ser coencarregada per la Filharmònica de Nova York, la Sala de Concerts De Doelen de Rotterdam, el Barbican Centre de Londres, L’Auditori de Barcelona, la Bochum Symphony Orchestra i el Concertgebouw de Bruges, i es va estrenar el juny del 2019 a Nova York (dirigida per Jaap van Zweden). prisoner of the state va tenir la seva estrena al Regne Unit el gener del 2020 amb la Simfònica de la BBC (dirigida per Ilan Volkov) i la seva estrena a la Unió Europea va ser el maig del 2023 amb la Bochum Sinfoniker (dirigida per Steven Sloane).

Lang és professor de Composició Musical a la Yale School of Music. És cofundador i codirector artístic del llegendari col·lectiu musical de Nova York Bang on a Can.

La seva música és publicada per Red Poppy Music i G. Ricordi & Co., Nova York (ASCAP) i es distribueix mundialment per Universal Music Publishing Group.

David Lang

Composició

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
davidlangmusic.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.