La visualització dels vídeos està limitada a 5 minuts. Inicia sessió o registra’t gratuïtament per veure gaudir de l’experiència completa.
Comparteix a les xarxes socials:

Programa

“Offstage” és una sèrie creada per L’Auditori de la ciutat de Barcelona per donar a conèixer els seus protagonistes musicals més enllà de l’escenari. Aquests reportatges mostren una part desconeguda i interessant de les figures més rellevants de l’escena musical. A les peces s’estableix un diàleg fèrtil entre els músics i figures destacades d’altres disciplines com l’escultura, el teatre, la fotografia…

Què tenen en comú l’esport d’elit i la direcció d’orquestra? Com es gestiona un equip humà al màxim nivell? Quins reptes personals cal afrontar? La directora alemanya Anja Bihlmaier aprofita la seva visita a L’Auditori de Barcelona per conèixer la capitana de la selecció espanyola de bàsquet, Laia Palau, i conversar de forma molt sincera sobre els punts en comú dels seus oficis, les seves fortaleses com a líders i les renúncies vitals que els ha comportat les seves carreres professionals.

ANJA BIHLMAIER, directora

LAIA PALAU, jugadora de bàsquet

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.