COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 5 de novembre 2020

Vera Martínez, Abel Tomàs i Ignasi Cambra en directe a L'Auditori Digital

Els solistes oferiran concerts amb l'OBC i la Banda Municipal dirigits per Tabita Berglund i Salvador Brotons.
El programa 'El cant de la terra', que hauria de fer-se aquest cap de setmana, ha estat cancel·lat per problemes de desplaçament del director convidat.

Vera Martínez, Abel Tomàs i Ignasi Cambra en directe a L'Auditori Digital

La temporada de tardor de L'Auditori de Barcelona segueix en directe a L'Auditori Digital amb dos concerts que reuniran, la setmana vinent, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Banda Municipal de Barcelona i solistes i batutes d'alta volada.

El primer concert serà el divendres 13 de novembre a les 19 h amb l'OBC. Comptarà amb els violinistes Vera Martínez Mahner i Abel Tomàs, membres del Quartet Casals, com a solistes en un programa encapçalat per l'obra Tabula Rasa d'Arvo Pärt. Una peça que també comptarà al piano amb Lluïsa Espigolé i que estarà dirigida per Tabita Berglund. La directora noruega debutarà amb l'OBC i també afrontarà la darrera simfonia de Jean Sibelius, la Setena, on l'autor va fer una síntesi magistral del seu estil compositiu.

Respecte a la Banda Municipal, el concert en streaming, previst inicialment pel diumenge 15 de novembre, es farà el dissabte 14 a les 18 h i tindrà com a protagonistes dos músics ben estimats a casa nostra: el pianista Ignasi Cambra i el director Salvador Brotons.

Cambra es posarà al capdavant del cèlebre Concert per a piano en la menor d'Edvard Grieg, una de les obres cabdals per aquest instrument, en la seva versió per a banda simfònica. També podrem gaudir de l'estrena mundial de Caffeine, un encàrrec de l'ESMUC a Morphery, i de la Simfonia núm. 7 "Ausiàs March. Quatre facetes personals" de Salvador Brotons, que dirigirà la formació.

Novetats i canvis de programació
L'Auditori Digital no para de créixer i, des d'aquesta setmana, el seu catàleg disposa ja dels concerts de Nico Roig, Joana Gomila i Nit transfigurada. A més dels vídeos de la Biennal Internacional de Quartets de Corda de Barcelona i el concert inaugural de la temporada de l'OBC, La imaginació.

El compromís de L'Auditori de Barcelona amb el seu públic i els seus artistes segueix, tot i que sovint els entrebancs obliquin a posposar o cancel·lar alguns concerts. És el cas del programa La cançó de la terra, que s'havia de realitzar aquest cap de setmana i que s'ha cancel·lat degut a la impossibilitat de viatjar per part del director convidat. De la mateixa manera, el recital de Daniel Barenboim previst per el dia 1 de desembre, s'ha posposat fins al proper 5 de juliol (les entrades seran vàlides per a la nova data).

Propers concerts en streaming a través de L'Auditori Digital:

OBC: Tabula Rasa. Divendres 13 de novembre, 19 h
Banda: Immortal Ausiàs March. Dissabte 14 de novembre, 18 h

*Subscripció a L'Auditori Digital per només 1 € durant el primer mes.

Anar al principi