COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquestra Nacional d'Espanya postposen l'intercanvi que tenien previst per al cap de setmana de l'12, 13 i 14 de febrer. El projecte, que il·lusiona enormement a les dues institucions, es reubicarà en la temporada 22-23. La decisió de posposar el viatge de l'OBC a Madrid i de l'ONE a Barcelona s'ha pres de mutu acord i seguint les instruccions de reducció de mobilitat com a mesura de prevenció després de l'increment de casos de Covid-19 en ambdues comunitats.

Fruit d’aquest canvi, l’OBC interpretarà a L’Auditori de Barcelona el programa que tenia previst interpretar a Madrid, amb el canvi de dues peces al repertori i el canvi del director del programa. El director Nuno Coelho substituirà Kerem Hasan.

Les entrades ja adquirides per al concert Sobre Don Giovanni de la ONE a L’Auditori seran vàlides per a aquest concert.

Variacions Rococó de Txaikovski

Repertori

  Carl Maria von Weber: Overtura Der Freischutz (El caçador furtiu)(1821) 10’
  Piotr Ilitx Txaikovski: Nocturne, op 19, n. 4 (1888) 5'
  Piotr Ilitx Txaikovski: Variacions sobre un tema Rococó, op.33, TH 57 (1877) 19'
  Richard Strauss: Le Bourgeois gentilhomme (El burgès gentilhome), op. 60 (1917) 35’

Intèrprets

  Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

  Narek Hakhnazaryan, violoncel
  Nuno Coelho, direcció

Programa

Les Variacions sobre un tema Rococó, op.33, TH 57 es basen en un tema que el compositor rús va escriure inspirant-se en l'estètica del Clacissisme i que varia aconseguint moments tan evocadors i lírics com de virtuosisme i gran efectisme sonor.

Del mateix compositor, Hakhnazaryan tocarà el Nocturne, op 19, n. 4, obra per a cello i orquestra suggeridora i de gran sensibilitat que ens permetrà gaudir de la vessant més intimista d'aquest solista. I és que l'escola musical armènia no deixa d'aportar grans figures musicals al món, ja siguin pianistes, directors, cantants, violinistes o, en aquest cas, violoncel·listes.

D’aquesta manera, el programa serà un viatge pel Romanticisme musical amb el cello com a instrument central. A més de les obres de Txaikovski ja esmentades, el programa es completarà amb l'obertura d'El caçador furtiu de Carl Maria von Weber, considerada la primera òpera romàntica alemanya, i l'excepcional suite Le bourgeois gentilhomme de Richard Strauss, música sublim inspirada en l'obra de Molière i la Commedia dell'arte.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 12, 13 i 14 de febrer 2021
 • 25 € / 35 € / 45 € / 55 €
 • Sala 1 Pau Casals
 • Temporada Simfònica 20-21

Narek Hakhnazaryan, un dels solistes de violoncel més interessants del panorama actual, debuta amb l'OBC interpretant un dels pilars del repertori de cello, les Variacions Rococó de Piotr Ílitx Txaikovski. El seu debut anirà acompanyat del retorn del director portuguès Nuno Coelho, que es posarà novament al capdavant de l’OBC.


DESCARREGA EL PROGRAMA DE MÀ AQUÍ

Playlist del concert

També et pot interessar

Tzigane
Temporada Simfònica 20-21

Tzigane

Representacions:
19 i 20 de febrer 2021
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Les músiques de Pau Casals
Concert extraordinari

Les músiques de Pau Casals

Gira per Catalunya - Centenari Orquestra Pau Casals

Representacions:
27 i 28 de febrer 2021
Lloc:
Gira per Catalunya

Manresa - Teatre Kursaal

Comprar entrades

info

Moviment perpetu
Temporada Simfònica 20-21

Moviment perpetu

Representacions:
6 i 7 de març 2021
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Anar al principi