COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 26 de febrer 2021

Torna Maaambo!, l'espectacle de La Cubana i la Banda Municipal de Barcelona

Demà a les 12 h a la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori de Barcelona.

Torna Maaambo!, l'espectacle de La Cubana i la Banda Municipal de Barcelona

Maaambo! és un dels espectacles familiars més esbojarrats de L'Auditori de Barcelona. Amb direcció escènica de La Cubana i amb la Banda Municipal, proposa un viatge a l’Amèrica Llatina per descobrir-ne la varietat de ritmes i músiques.

Els músics de la Banda Municipal de Barcelona són els guies d’aquest apassionant tour en avió que portarà els passatgers de la Sala 1 Pau Casals del tango al son, passant pel mambo, el danzón o el joropo. D'aquesta manera, el públic farà escala a Cuba, Puerto Rico, Argentina, Mèxic, Brasil i Venezuela. En cadascun d’aquests set països podrà escoltar les sonoritats de la seva tradició musical popular, conèixer algunes de les figures clau de la història de la música llatina i les seves danses més característiques.

Entre el repertori sonaran peces tant emblemàtiques com el Mambo núm. 8, La conga del fuego nuevo, La bamba, el Libertango, el Malambo o el Tico Tico. El viatge acaba amb el retorn dels músics a Catalunya on ens portaran l’havanera La bella Lola després d’haver travessat l’Atlàntic.Maaambo! compta amb la direcció escènica de La Cubana, que dirigeix per primera vegada un concert dedicat al públic escolar i familiar. La Cubana n’ha ideat el vestuari, les coreografies, els audiovisuals i tots els elements que faran d’aquest concert una autèntica festa llatina.

La direcció musical anirà a càrrec de Juan Miguel Romero, que substitueix a Henrie Adams, que ha hagut d'abandonar la producció per motius mèdics i a qui desitgem una prompta recuperació.

Anar al principi