Sostenibilitat

La millora de la sostenibilitat forma part els valors de L’Auditori, està a l’ADN de la institució i embolcalla tota la seva activitat. 

L’Auditori és un equipament modern que interpel·la la societat actual i és responsable amb el medi ambient. Per aquest motiu, aplica mesures que garanteixen la rendibilitat energètica de l’edifici amb una gestió del funcionament de la climatització i la il·luminació per reduir el seu consum segons l’activitat que s’hi realitzi. 

En els darrers mesos s’han dut a terme les següents inversions destinades a la millora de l’eficiència energètica i a la reducció del consum:

  • Renovació del sistema de producció d’aigua calenta sanitària.  
  • Substitució de lluminàries per equips amb tecnologia LED
  • Renovació de les aixetes amb temporitzador als serveis.  

Actualment estan en execució les següents accions:

  • Renovació de la sala de producció de clima de l’edifici (en execució). 
  • Renovació del sistema de gestió d’instal·lacions (en execució). 
  • Instal·lació de filtres solars a vidres de façana per reduir l’escalfament de l’edifici per radiació solar (en execució). 
  • Projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici per a autoconsum (en execució). 

D’altra banda, la pandèmia de la Covid-19 ha accelerat l’estratègia per la digitalització en detriment del paper. En aquest sentit, L’Auditori ha deixat de generar les 20 tones de paper anuals (l’equivalent al pes de 4 elefants o 2 autobusos) produïdes pels programes de mà. Ara, els programes de mà es poden trobar en format digital al nostre web. D’aquesta manera, L’Auditori ha passat d’imprimir 2 milions de pàgines a imprimir-ne 330.000: només un 16%.  

 

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.