COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

SOPA DE CABRA – 30 ANYS 3 CIUTATS

Gira especial celebració 30 aniversari

Programa

L’any 1986 és l’any en què el grup gironí comença a fer cançons i a actuar com a Sopa de Cabra, nom nascut del disc "Goats Head Soup" de The Rolling Stones. Des d’aleshores, el grup ha conreat una de les trajectòries més exitoses de la música en català: ha enregistrat onze discos d’estudi i quatre en directe, ha aconseguit tres discos d’or, un de platí i la fita d’haver gravat el disc de pop rock en català més venut de la història, el "Ben endins". El 2011 Sopa de Cabra va aconseguir una fita que cap altre grup que canta en català ha estat capaç d’igualar: Omplir tres dies seguits el Palau Sant Jordi.

Tal com van afirmar els Sopa de Cabra al llarg del seu retorn l’any 2011, només tornarien a pujar als escenaris altra vegada, si aconseguien fer noves cançons. "Cercles" ha estat aquest àlbum amb noves cançons, publicat al novembre de l’any passat i que ha estat el disc en català més venut d’aquest Nadal. Sopa de Cabra també ha estat el grup que cantant en català, més entrades va vendre l’any 2015 i aquest 2016 està en camí de repetir la fita.

Sopa de Cabra no es conforma a celebrar el seu aniversari de manera convencional i una vegada més s’arrisca i sorprèn tothom amb una gira d’aniversari batejada com “30 anys – 3 ciutats” on el grup actuarà a ciutats importants per la seva trajectòria vital, però que s’escapen del seu circuït habitual.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 4 de desembre de 2016 a les 20h
  • 35€-45€
  • Sala 1 Pau Casals
  • AMPLIFICATS

SOPA DE CABRA celebra el seu 30è aniversari a L'Auditori.

També et pot interessar

JOAN VIDAL SEXTET
Jazz Sessions

JOAN VIDAL SEXTET

REVISITING ZARATHUSTRA

Representacions:
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
COETUS
Festival Tradicionàrius

COETUS

Orquestra de Percussió Ibèrica amb Carles Dènia

Representacions:
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
NÉSTOR GIMÉNEZ ORCHESTRA
Jazz Sessions

NÉSTOR GIMÉNEZ ORCHESTRA

CONSAGRACIÓ (RITE)

Representacions:
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Anar al principi