QUARTET CASALS: INTEGRAL BEETHOVEN

  • 5 i 6 d'octubre 2017
  • 28€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música de Cambra

Atenció:

Nova data per al concert programat inicialment el 3 d'octubre: divendres 25 de maig a les 20:30h. Trobeu tota la informació aquí

Quartet Casals ©Igor Cortadellas©Igor Cortadellas

Repertori

REPERTORI DEL CONCERT DIJOUS 5:
BEETHOVEN: Quartets núm. 6, en Si bemoll major, op. 18 núm. 6; núm. 16, en Fa major, op. 135; núm. 15, en La menor, op. 132
M. PORAT: Otzoma

REPERTORI DEL CONCERT DIVENDRES 6
BEETHOVEN: Quartets núm. 3, en Re major, op. 18 núm. 3; núm. 2, en Sol major, op. 18 núm. 2; núm. 7, en Fa major, op. 59 núm.1 "Razumovsky"
F. COLL: Hyperlude IV

Intèrprets i artistes convidats

Vera Martínez, violí
Abel Tomàs, violí
Jonathan Brown, viola
Arnau Tomàs, violoncel

Donem el tret de sortida a la Temporada de Cambra amb un gran projecte per celebrar el 20è aniversari del Quartet Casals que ens convida a la interpretació d'escoltar la integral dels quartets de Beethoven en sis concerts impressionants.

No us perdeu el Seminari Beethoven a càrrec de Jonathan Brown. Tota la informació i inscripció aquí

Programa

Donem el tret de sortida a la Temporada de Cambra amb un gran projecte per celebrar el 20è aniversari del Quartet Casals, que hem construït en col·laboració amb el Wigmore Hall de Londres, el Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Berlin, el Konserthuset de Stockholm i el Centro Nacional de Difusión Musical. En el compendi de la música per a quartet de corda és imprescindible l’escolta de les obres que Haydn, Mozart, Beethoven i Schubert van fer per a aquesta formació a finals del XVIII i principis del XIX.

El Quartet Casals ens convida a escoltar la integral dels quartets de Beethoven en sis concerts impressionants: des dels primers quartets de 1798 al darrer, escrit el 1826. Els setze quartets, als quals cal afegir una transcripció de l’autor de la Sonata per a piano op. 14, núm. 1, i la Gran Fuga op. 133, s’interpretaran acompanyats a cada concert d’un encàrrec creat especialment per a l’ocasió. Els compositors d’aquests dos primers concerts seran Matan Porat i Francisco Coll. Una veritable antologia de la música de cambra a Barcelona.

Escolta en streaming

També et pot interessar

SEMINARI BEETHOVEN
Música de CambraNou!!

SEMINARI BEETHOVEN

Beethoven: mestre de la forma dramàtica

Representacions:
27 de setembre 2017, 14 de febrer i 23 de maig 2018
Lloc:
TRIFONOV, SOBRE CHOPIN
Música de Cambra

TRIFONOV, SOBRE CHOPIN

Representacions:
4 d'octubre 2017
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
SCHUBERT LIED I
Música de Cambra

SCHUBERT LIED I

Ilker Arcayürek & Simón Lepper

Representacions:
25 d'octubre 2017
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell