Notícies

Aleix Palau | 1 d'octubre 2018

Prop de 6.000 persones assisteixen al concert inaugural de temporada de l'OBC

L'Orquestra inaugura temporada amb la Cinquena de Mahler,
quatre solistes excepcionals i la batuta de Kazushi Ono

La Patètica de Txaikovski i el pianista Piotr Anderszewski centren el proper concert de l'OBC, que serà aquest cap de setmana

El passat divendres 28 de setembre es va donar el tret de sortida a la nova temporada de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, un concert que es va repetir el dissabte 29 i el diumenge 30 i que ha aplegat prop de 6.000 espectadors.

El programa és el primer que dirigia el mestre Kazushi Ono després de l'anunci de la seva renovació per a dues temporades més com a director titular de l'OBC, tasca que desenvoluparà fins la temporada 2021-22.

El repertori interpretat l'han format la Cinquena de Gustav Mahler i la Peça de concert per a quatre trompes i orquestra de Robert Schumann i ha comptat amb uns solistes de luxe com els trompistes Stefan Dohr i José Manuel Gómez.

El mestre Ono dirigirà la Patètica de Txaikovski aquest cap de setmana

La següent cita amb l'OBC serà el proper cap de setmana, els dies 5, 6 i 7 d'octubre, amb un programa que tindrà com a centre la Simfonia núm. 6 en Si menor, op. 74 "Patètica" de Txaikovski.

La cita comptarà també amb el prestigiós pianista Piotr Anderszewski, que interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 3 de Bartók, i acabarà amb l'estrena absoluta d'Homenatge a Bernstein, obra encàrrec de l'OBC al compositor barceloní Marcos Fernández.