Orquestra OBC
tEMPORADA 2023/24

Descobreix la nova temporada!

El tema de la nova temporada amb l’OBC, Poder o Revolta, ens donarà l’oportunitat d’explorar un repertori que ha tingut un potent impacte en la història de la música, sigui per la seva narrativa o pel seu caràcter innovador. 

Començant per la simfonia “Heroica” de Beethoven i acabant pel Rèquiem de Verdi i una selecció d’El crepuscle dels déus de Wagner, confio que aquesta nova temporada ens inspirarà i ens emocionarà a tots.

Una de les coses que m’agrada més és crear programes en els quals cada persona del públic trobi alguna cosa que l’interpel·li. No hem d’oblidar que la música que més apreciem pot deixar indiferents altres persones, mentre que la música que detestem pot obrir una porta a la música simfònica a altres membres de la nostra comunitat. Crec que és aquí on rau la bellesa i la màgia dels concerts simfònics en directe.

Aquest sentit de la curiositat és essencial per seguir vivint els concerts amb passió, i aquesta és la manera com enfoco el meu propi camí per descobrir música i compositors que no conec.

Amb aquesta intenció, tots els meus programes d’aquesta temporada de commemoració inclouran l’obra d’un compositor català, com ara encàrrecs a Joan Magrané, Raquel García-Tomás i Octavi Rumbau, tres dels nostres compositors més actius a Barcelona.

Com que ens acostem al 150è aniversari del naixement de Ravel (que se celebrarà el 2025), inaugurem el Projecte Ravel endinsant-nos en un seguit de gravacions dedicades a aquest compositor tan inspirador. A més, combinarem algunes de les seves composicions amb música de Montsalvatge en la gira que farem per Estocolm i Hamburg la primavera de 2024.

LUDOVIC MORLOT
Director titular de l’OBC

ABONA’T A LA NOVA TEMPORADA DE L’OBC I ESTALVIA FINS A 144 €

Pots abonar-t’hi aquí.

Principals mitjans patrocinadors:

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.