COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 25 d'octubre 2019

Nous espectacles per a la temporada de Familiars de L'Auditori, que comença demà amb Banda Ampla

Out of the [cage] i Tutti fan piu se sumen a clàssics de la casa com Ma, me, mi...Mozart!, Pica-So, Händel & Friends i Planeta Clarinet. Les dues grans apostes de la temporada passada, Banda Ampla i L'OBC Balla Ravel, tornen de la mà de la Banda Municipal i l'OBC.

Demà donem el tret de sortida a la temporada de concerts Familiars de L'Auditori amb Banda Ampla, estrenat durant la passada temporada. Un espectacle amb la Banda Municipal de Barcelona en el qual el compositor Joan Albert Amargós i el dramaturg Jordi Oriol co-signen la primera guia de banda per a joves del món, inspirada en la famosa The Young Person's Guide to the Orchestra que Benjamin Britten va escriure fa més de mig segle per acostar la música simfònica als més petits.

L'altra gran novetat de la temporada passada i que tornarem a veure en aquesta és L'OBC balla Ravel, que compta amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la direcció escènica i la coreografia del Premi Nacional de Dansa Antonio Ruz.

L'espectacle es desenvolupa a través de la música i la història de Ma mère l'oye, una de les obres simfòniques més espectaculars i representatives del catàleg de Maurice Ravel. Al voltant d'aquesta música, un grup de ballarins ens narraran alguns dels contes infantils més coneguts de tots els temps, com el de la bella i la bèstia, en Polzet o la bella dorment.Out of the [Cage] i Tutti fan piu, nous espectacles de la temporada
El Servei Educatiu de L'Auditori presenta aquesta temporada dos nous espectacles per als més menuts. Entre el 9 i el 17 de maig veurem Tutti fan piu, on diversos ocells cantaran i ballaran al ritme de músiques d'època i estils ben diferents. La direcció musical és de Marta Roma i l'escènica de Montse Roig.

Out of the [Cage] planteja als infants d'a partir de 6 anys entrar en un món on el so, el soroll i el silenci s'organitzen per esdevenir música. Un viatge amb el conjunt Frames Percussion i la direcció escènica d'Iban Beltran i Anna Pérez que posen en escena obres del segle XXI a partir de l'imaginari artístic de John Cage. Això serà el 7 de març de 2020.Un servei educatiu de referència a nivell internacional
La temporada es completarà amb alguns dels espectacle estrella de la casa, com Els nous colors del metall, Zoom, Händel & Friends, Sonets de joguina, Planeta clarinet, Pica-So, Maaambo!!! o Ma, me, mi...Mozart!

El Servei Educatiu de L'Auditori fa arribar cada any les seves propostes a més de 168.000 persones. És un pioner i un referent a Europa en la preparació de concerts, tallers i material didàctic per a públics escolar i familiar de totes les edats.

Cada temporada oferim una programació de fins a 26 produccions diferents per a famílies amb nens i nenes de totes les edats, amb més de 90 concerts al llarg de l'any.

Cada concert està creat a mida dels infants. Un equip de pedagogs, compositors, músics, coreògrafs i directors d'escena treballen perquè la seva primera experiència musical, sigui única i especial. També oferim la possibilitat de preparar-vos pel concert a través dels tallers familiars.