COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 4 d'octubre 2021

The Divine Comedy celebra el seu 30è aniversari a la temporada Sit Back de L'Auditori

El 10 de març, Neil Hannon pujarà a l'escenari de la Sala 1 Pau Casals per repassar els grans èxits de la seva trajectòria. Un concert que s'emmarca dintre de la temporada Sit Back de L'Auditori amb coproducció del Cruïlla de Primavera.

The Divine Comedy celebra el seu 30è aniversari a la temporada Sit Back de L'Auditori

Al 1990, un noi de vint anys anomenat Neil Hannon va signar el seu primer contracte discogràfic i va començar a publicar un àlbum rere l'altre sota el nom de The Divine Comedy. Dotze discos gloriosos i centenars d'espectacles després, Neil Hannon és ara, sens dubte, un tresor de la música i un dels millors cantautors de la seva generació.

Per celebrar les seves tres dècades de carrera, Neil Hannon ha anunciat el llançament de Charmed Life - The Best of The Divine Comedy per al pròxim mes de febrer.

Charmed Life és un repàs de les 24 cançons que tot fan de The Divine Comedy cantaria de principi a fi. A més de cançons mítiques com National Express o Something For The Weekend, també escoltarem la nova The Best Mistakes.

Així doncs, rebem The Divine Comedy a Barcelona en un dels moments més dolços de la seva carrera, un aniversari que celebrarem el pròxim 10 de març a L'Auditori de Barcelona, ​​com part del Cruïlla de Primavera dins del cicle Sit Back de L’Auditori.

Les entrades ja estan a la venda. 

El cicle Sit Back de L'Auditori s'inaugurarà amb el duet Kings of Convenience que, amb totes les localitats exhaurides, presentaran el seu esperat cinquè disc d’estudi. Pol Batlle i Rita Payés, donaran a conèixer a Barcelona el seu treball conjunt. Pau Vallvé acomiadarà amb un doble concert la gira de La vida és ara, l’última referència que signa l’artista multiinstrumentista i que, proveït aquí només de veu, guitarra i caixa de ritmes, destaca com el seu disc més madur i pletòric.

L’espectacle de Miquel Serra i amics, planteja una festa de celebració del talent musical emergent i consolidat balear que repassarà el cançoner de l’artista eivissenc, així com el seu darrer disc Cançons de Joan Serra de composicions del seu germà. En la proposta de cançó popular Coros de medianoche, liderada per Enric Montefusco, hi trobarem també els seus admirats Niño de Elche, Albert Pla, Maria Arnal, Nacho Vegas i Los Hermanos Cubero.

El cicle culminarà amb la posada en escena del projecte Amor Odi Radioshow, un programa de ràdio en directe, codirigit íntegrament per dones que, tot alternant el format periodístic d’entrevistes i les actuacions d’una banda creada per a aquesta ocasió especial, convidarà a debatre i reflexionar sobre la dicotomia amor-odi i el tractament d’aquest relat al llarg de la història de la música moderna.

El cicle Sit Back compta amb la col·laboració de Primavera Sound, Radio Primavera Sound, Cruïlla i Vida Records & Friends.

Anar al principi