COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 21 de març 2022

Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals, Marina Herlop, The Sey Sisters, Ikram Bouloum i altres artistes, aquest divendres a L'Auditori

Amor Odi radioshow és un espectacle de varietats feminista encarregat per L'Auditori en coproducció amb Hidden Track i Radio Primavera Sound.
Un show presentat per AL-V i amb la col·laboració de Daniela Blume, Març Llinàs i Mireia Calafell.

Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals, Marina Herlop, The Sey Sisters, Ikram Bouloum i altres artistes, aquest divendres a L'Auditori

El proper 25 de març, la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori acollirà un espectacle radiofònic i audiovisual amb música en directe que és un encàrrec de L’Auditori per al cicle Sit Back.

Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals (Renaldo & Clara), Ikram Bouloum i The Sey Sisters posaran veu a cançons de Britney Spears, Lana Del Rey, Blondie, Lesley Gore, Cecilia, France Gall, The Crystals, Tammy Wynette, al capdavant d’una all-female band formada per Marina Herlop, Sandra Monfort i Andrea González Giráldez, amb direcció musical de Jordi Matas (El Petit de cal Eril, Ferran Palau).

Amor Odi Radioshow girarà en torn al leitmotiv que emmarca la temporada 21-22 de L’Auditori, l’amor i l’odi. Dos antònims que serviran de fil conductor per explorar l’amor tòxic a través de les cançons romàntiques transmeses de generació en generació. Uns temes que que hem cantat durant tota la vida i que avui, a la llum del segle XXI, se’ns revelen perpetradores de violències. És possible separar l’autor de l’obra? I separar la lletra de la cançó? Hidden Track i Radio Primavera Sound ho plantegen en aquest Amor Odi radioshow, un espectacle amb música en directe i varietats amb discurs feminista i LGTBIQ+. 

Presentat per AL-V, el show comptarà amb varietats a càrrec de Daniela Blume, presentadora de Radio Primavera Sound, el còmic Març Llinàs i la poeta Mireia Calafell. Una show únic i divers amb vocació transformadora per combatre la toxicitat de les cançons d’amor.

Anar al principi