Normativa

CONDICIONS DE VENDA D’ENTRADES

-El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra es reserva el dret de fer modificacions en la programació, dates, horaris, programes i artistes, ja sigui a petició dels artistes o per motius aliens al Consorci. Només en el cas de cancel·lació del concert es reemborsarà íntegrament el preu de les localitats adquirides.
-El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra es reserva el dret d’aplicar comissions de venda per despeses de gestió en els canals de venda que consideri pertinents i en la reimpressió d’entrades a les taquilles de L’Auditori.
-Les localitats comprades no es podran canviar ni retornar.
-La dinàmica dels preus dels concerts dels cicles artístics de L’Auditori poden fluctuar a l’alça o a la baixa en funció de l’ocupació de la sala.
-És responsabilitat del comprador validar els descomptes abans de finalitzar la compra; per la qual cosa no s’acceptaran reclamacions a posteriori per la no aplicació d’un descompte.
-Els descomptes no són acumulables.
-El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra no es fa responsable de l’autenticitat ni del preu ni de les condicions de venda d’entrades comercialitzades fora dels seus canals oficials.
-La informació de l’activitat en el sistema de venda és orientativa. El comprador accepta les condicions de la localitat en el moment de realitzar la compra.
-Per causes necessàries a l’organització, tècniques i de producció es podrà reubicar el públic en localitats d’altres zones de categoria igual o superior.

 

NORMES DE L’AUDITORI

Dret d’admissió
El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra es reserva el dret d’admissió. El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra posa a disposició del públic que els sol·liciti els fulls oficials de queixa, reclamació i denúncia per a qualsevol queixa i/o comentari.

Accés al recinte
Es prega puntualitat.
En el cas dels concerts simfònics, no es permetrà l’entrada a la sala un cop s’hagi iniciat el concert. Excepcionalment, el o la responsable de sala indicarà el moment d’accedir-hi, que serà durant els canvis de moviments i entre obra i obra.
Pel que fa a la resta de concerts, caldrà seguir les indicacions de l’acomodador, que informarà de les possibilitats d’entrar a la sala un cop hagi començat el concert. Habitualment, i si l’artista no s’hi oposa, el o la responsable de sala indicarà el moment adequat d’accedir a la sala, durant els canvis de moviment o entre obra i obra.

A l’interior de L’Auditori
-Assignació de seients
No és permès d’ocupar una localitat sense l’entrada corresponent, que el personal de sala pot sol·licitar en qualsevol moment.
No es permet que hi hagi ningú dret a la sala ni als passadissos durant els concerts.
No es pot bloquejar cap sortida d’emergència.

-Silenci
Cal desconnectar els telèfons mòbils o bé silenciar-los abans d’entrar a la sala i atenuar la intensitat lumínica de les pantalles. Es recomana evitar el mode vibració i l’ús del telèfon mòbil durant el concert. Cal desconnectar tot tipus d’alarmes.
Es prega evitar produir sorolls, com ara estossecs, durant els concerts (un mocador atenua la intensitat del so).

-Gravacions i fotografies
No és permès de fotografiar, filmar ni gravar dins la sala durant els concerts.

-Objectes a les baranes
No es permet deixar objectes als passadissos ni a les baranes de tota la sala. També es prohibeix abocar-s’hi.

-Aliments i begudes
Es prohibeix entrar a la sala amb begudes o menjar. Les consumicions es faran exclusivament a les zones que L’Auditori hi té destinades.

-Guarda-roba
És obligatori dipositar al guarda-roba els objectes voluminosos, com ara bosses, motxilles, paraigües i cascs, entre d’altres. Per seguretat, tots els objectes podran ser inspeccionats abans de ser-hi dipositats. Es prohibeix entrar amb objectes perillosos.

-Animals
Llevat els gossos d’assistència, està prohibit entrar a L’Auditori amb animals.

-En aplicació de la Llei 28/2005, de 26 de desembre, no és permès de fumar en tot el recinte de L’Auditori.

-Promotors externs
En els actes i concerts organitzats per promotors externs, s’haurà de consultar la normativa i les condicions expressades pel promotor que els hagi organitzat.

-En els casos en què l’entrada hagi estat comprada atenent a algun descompte reservat per a col·lectius concrets, pot ser necessari mostrar també l’acreditació adequada.

Menors d’edat

·Tots els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult
En general, els menors de 16 anys poden accedir als concerts acompanyats d’un adult, pare/mare, tutor legal o persona autoritzada, que també haurà d’adquirir la seva entrada per al concert i acompanyar el/s menor/s en tot moment dins L’Auditori, vetllar pel seu benestar des del moment en què accedeix a L’Auditori fins que en surt, i abandonar la sala amb el/la menor en finalitzar el concert.

·Els menors de 5 anys no poden accedir als concerts simfònics i de música clàssica (excepte en els concerts familiars i escolars)
L’Auditori manté un compromís ferm amb la difusió de la música entre els infants; per això, des del seu servei educatiu es programen concerts i activitats dins els cicles de concerts familiars i escolars especialment pensats perquè els infants puguin gaudir de la música.
Per tal de garantir les condicions òptimes d’escolta, als concerts simfònics i de música clàssica, no hi podran accedir menors de 5 anys i els infants que interfereixin en l’audició del concert hauran de sortir de la sala.

·Altres recomanacions
Es recomana que els menors s’ubiquin en localitats de fàcil accés per si els calgués sortir de la sala. Així mateix, també es recomana que no accedeixin als pisos superiors i que evitin especialment situar-se a les primeres files.

CARREGANT…
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.