COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 8 de novembre 2018

Nils Frahm exhaureix les entrades pel seu concert a L'Auditori

Frahm actuarà a la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori el proper dimarts dia 20 de novembre. Nou èxit de taquilla de la temporada Sit Back!

El pianista i compositor alemany Nils Frahm ha exhaurit les prop de 1.800 localitats disponibles per al concert que oferirà el dia 20 de novembre dintre del cicle Sit Back de L'Auditori de Barcelona i que està organitzat amb la col·laboració del Primavera Sound.

L'èxit de convocatòria del concert de Nils Frahm confirma la línia ascendent de Sit Back en la seva segona edició, amb gran influència de públic als dos concerts que ja hem pogut veure aquesta temporada: Damien Jurado i Chassol.

La següent cita amb Sit Back serà el dia 1 de desembre amb Refree, que presentarà el seu nou disc La otra mitad després de l'èxit assolit amb la banda sonora de la pel·lícula Entre dos aguas d'Isaki Lacuesta, que s'ha endut la Concha de Oro a la Millor Pel·lícula al Festival Internacional de Sant Sebastià 2018.

Nils Frahm: All Melody
Nils Frahm és conegut per les seves propostes a cavall entre la música clàssica i electrònica, a través d'un enfocament poc convencional de l'ús del piano acústic, l’electrònic i els sintetitzadors.

A qualsevol projecte en què participa, sigui amb la producció dels seus propis enregistraments o en la gran quantitat de col·laboracions amb altres artistes de referència (F. S. Blumm, DJ Shadow, Machinefabriek, Ólafur Arnalds o el seu projecte Nonkeen), sempre s'aprecia la voluntat d’esdevenir un refugi per a públics que es resisteixen a les dinàmiques de vertigen a que ens arrossega el nostre dia a dia accelerat.

Aquesta capacitat d’abstracció que transmet la seva música es va poder apreciar en la seva fantàstica actuació durant el passat Primavera Sound, on va presentar el seu últim disc All Melody. La seva propera visita el 20 de novembre a les 21h a la Sala 1 de L'Auditori promet, sense cap mena de dubte, un viatge alternatiu a allò que estem acostumats a escoltar. Un concert cocomissariat per L’Auditori i el Primavera Sound.