La Fundació Damm renova la col·laboració amb L’Auditori

21-Dec-2021 – Aleix Palau

La signatura s’ha celebrat a les oficines de la Fundació Damm, situades a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en una trobada en la que han participat Ramon Agenjo, vicepresident i director de la Fundació Damm; Àlex Galí, coordinador general de la Fundació Damm; Robert Brufau, director de L’Auditori; Isabel Balliu, gerenta de L’Auditori, i Tere Sánchez, responsable de Patrocinis.

Inaugurat el març de 1999 i dissenyat per l’arquitecte Rafael Moneo, L’Auditori de Barcelona compta amb una superfície de 42.000 metres quadrats, a més de ser la primera sala de l’Estat espanyol que forma part del European Concert Hall Organisation.

L’Auditori és també la seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la Banda Municipal de Barcelona i del Museu de la Música. Com a institució cultural, la seva missió és la de projectar Catalunya i Barcelona al món a través d’un projecte musical propi, estable i integrador. L’ampli abast social de la programació es completa amb un servei educatiu orientat a tots els públics, i amb el lideratge del programa Apropa Cultura, que defensa l’accessibilitat a la cultura.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.