L’Auditori se suma a La Marató de TV3 amb concerts de l’OBC, la Banda i l’estrena d’un documental

10-Dec-2021 – Aleix Palau

L’Auditori es bolca en la celebració del 30è aniversari de La Marató amb tres concerts i la preestrena del documental “Música, la Medecina de l’Ànima”. Unes activitats que serviran per recaptar fons a través dels diversos punts de donació que es repartiran per L’Auditori.

El programa que farà l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya els dies 18 i 19 de desembre tindrà per protagonistes la directora Anja Bihlmaier, que torna al capdavant de l’OBC, i el clarinetista Pablo Barragán, que interpretarà el Concert per a clarinet de Carl Nielsen. Dues vetllades que es completaran amb la Segona de Sibelius i Ligura de la compositora Andrea Tarrodi. <

Pel que fa la Banda Municipal, se sumarà a La Marató amb el seu Concert de Nadal (19 de desembre), una cita espectacular que comptarà amb les corals Carmina i Sant Jordi i la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, amb músiques de Camille Saint-Saëns i de John Rutter.

Per últim, el dia 15 de desembre a les 18 h, la Sala 2 Oriol Martorell acollirà la preestrena del documental “Música, la Medecina de l’Ànima”, de Ferran Llagostera. Un documental realitzat amb la col·laboració de L’Auditori i en el que hi han participat diversos col·lectius i personalitats com Jordi Savall. Aquest documental vol mostrar, d’una forma humana, sentida, respectuosa i divertida, com la música, a través de la musicoteràpia, pot afavorir el benestar mental, despertar sentiments, donar plaer, endolcir i millorar la qualitat de vida de les persones.

La presentació de Música, la Medecina de l’Ànima” anirà a càrrec del seu director, Ferran Llagostera, i comptarà amb el compositor i sonoterapeuta José Manuel Pagán, que fa de guia durant el documental, i amb Ulrich Bosch, de la Fundació Heidehof Stiftung. Un cop visualitzat el documental, l’acte acabarà amb una actuació dels alumnes de musicoteràpia del Centre d’Educació Especial Estimia – El Niu i el Centre d’Educació Especial Moragas.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.