L’Auditori i Ibercamera presenten els concerts de Maria Joao Pires, Pinchas Zukerman i Fumiaki Miura a Barcelona

30-Nov-2021 – Aleix Palau

El violinista Fumiaki Miura serà a Barcelona per fer dos programes molt especials en el que serà apadrinat per dos dels músics més consagrats del nostre temps: Pinchas Zukerman i Maria Joao Pires

El solista japonès debutarà amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya aquest cap de setmana (3, 4 i 5 de desembre) de la mà del violinista i director Pinchas Zukerman. Plegats interpretaran el Doble concert de Bach i Miura abordarà el Concert per a violí de Mendelssohn. Un programa que es completarà amb dues obres de capçalera d’aquest darrer compositor, com són El somni d’una nit d’estiu i la Simfonia “Italiana”

D’aquesta manera, Pinchas Zukerman torna amb l’OBC des de la seva darrera actuació com a director i solista, l’any 2008. Una formació amb la que ja havia tocat els anys 1996 i 2002. 

Per la seva banda, el dia 1 de desembre Fumiaki Miura oferirà un concert de cambra al Palau de la Música Catalana dins del cicle d’Ibercamera i al costat de la pianista Maria Joao Pires. Interpretaran les Tres romances per a violí i piano de Schumann, la Sonata per a violí i piano en sol menor de Debussy, la Sonatina en la menor, op. 137, núm. 2, D. 385 de Schubert i la Sonata “Primavera” de Beethoven.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.