Jon Hopkins: nova data el 24 de setembre de 2022

21-Oct-2021 – Aleix Palau

El músic Jon Hopkins actuarà a L’Auditori de Barcelona el proper 24 de setembre de 2022. L’artista havia hagut de cancel·lar la seva gira per la pandèmia i la reprendrà l’any vinent. Les entrades adquirides anteriorment seran vàlides.

Jon Hopkins ha basat tota la seva carrera musical en el contrast, la polarització, la tempesta que et destrueix i la calma que et cura. Bé sigui mitjançant els seus cinc àlbums d’estudi (l’últim, l’aclamat Singularity, publicat el 2018), les seves bandes sonores (especialment celebrada és la de Monsters de 2010) o rara avis com el seu disc de culte amb King Creosote (Diamond Mine) o les seves darreres incursions a la música de meditació (els 20 minuts de Meditations, publicat l’any passat), l’artista i productor britànic és un autèntic alquimista de l’electrònica orgànica. Capaç de endinsar-se en paratges de techno marcial i asfixiant i al cap d’uns instants situar-se en un paisatge d’ambient contemplatiu, la seva proposta de contrast radical no divideix sinó que s’entén com un tot: els esclats resultarien angoixants si després no arribessin aquests recessos de pau… i viceversa.

Fidel a la seva essència, la gira Polarity de Jon Hopkins presentarà les dues cares de l’artista per primera vegada en una oportunitat única. És a dir, “la fragilitat i la severitat” de la seva música, en paraules del propi Hopkins, amb una posada en escena que combinarà un piano de cua amb la seva habitual maquinària analògica i que aquest cop també comptarà amb músics a escena com Leo Abrahams (guitarrista), Emma Smith (violinista) i Daisy Vatalaro (cel·lista).

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.