L’Auditori suspèn la seva programació fins al diumenge 26 d’abril

14-Apr-2020 – Aleix Palau

En compliment de la pròrroga de 15 dies més de l’estat d’alarma i el confinament, la programació de L’Auditori s’ha cancel·lat fins al proper 26 d’abril.

La prolongació de la situació fa que, des de l’inici del confinament, siguin ja 37 les cites de la programació de L’Auditori que no es podran realitzar, 20 concerts i 17 passis escolars. Als concerts anunciats anteriorment, s’hi sumen les cancel·lacions de l’homenatge al compositor, pianista i teòric musical Josep Cercós a càrrec de Josep Cabré i Miquel Villalba el dia 15 d’abril a la Sala 4 Alicia de Larrocha.

També s’han suspès els passis de l’espectacle Demoledora de la temporada Escenes dels dies 18 i 19 d’abril, així com el recital del contratenor Franco Fagioli i Il pomo d’oro el 19 d’abril.

Dins la temporada d’Ibercamera, no podrem gaudir del Concert de Ravel amb la pianista Marta Argerich i l’Orquestra de Lucerna del dia 20 d’abril.

Dels concerts de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, està afectat el programa que havia de dirigir Kazushi Ono acompanyat del clarinetista Andreas Ottensamer els dies 23, 24 i 25 d’abril.

En aquell cap de setmana també s’ha cancel·lat el concert de Xavi Torres del 24 d’abril i l’Ensemble Musikfabrik i Ellen Nisbeth del dia 25 d’abril. A més del concert de la Banda Municipal i la soprano Marta Mathéu del diumenge 26 d’abril.

Respecte als concerts del Servei Educatiu de L’Auditori, s’han cancel·lat els concerts familiars de Maambo! (18 d’abril) i Ma, me, mi…Mozart! (18 i 19 d’abril) i els tallers per a famílies Tutti fan piu (19 i 26 d’abril).

Com ja havíem anunciat, també s’han cancel·lat les gires de James Blake i Cécile McLorin, que actuaven a L’Auditori el 27 d’abril i el 7 de maig, respectivament, i també el tour de l’òpera Prisoner of the State de David Lang, que s’havia de veure el proper 3 de juliol.

Aquesta és l’actualització de cancel·lacions a la programació de L’Auditori des del dia d’avui:

JOSEP CABRÉ I MIQUEL VILLALBA
15 d’abril

MAAAMBO!
18 d’abril

MA, ME, MI…MOZART!
18 i 19 d’abril

DEMOLEDORA
18 i 19 d’abril

FRANCO FAGIOLI & IL POMO D’ORO
19 d’abril

TUTTI FAN PIU
19 i 26 d’abril

CONCERT DE RAVEL – Ibercamera
20 d’abril

ONO: 4A DE BRAHMS
23, 24 i 25 d’abril

XAVI TORRES
24 d’abril

ENSEMBLE MUSIKFABRIK + ELLEN NISBETH
25 d’abril

TARDA DE SARSUELA
26 d’abril

JAMES BLAKE
27 d’abril

CÉCILE MCLORIN
7 de maig

DAVID LANG: PRISONER OF THE STATE
3 de juliol

Pel que fa al Museu de la Música, l’equipament romandrà tancat i, per tant, les seves activitats també han estat cancel·lades. Aquestes són les visites, tallers i concerts afectats:

CONCERT FINAL PARTICIPANTS CURS D’INTRODUCCIÓ A LA SANSA
16 d’abril

QUOTIDIÀFONS BUFATS (XAVI LOZANO)
18 d’abril

DISCOFÒRUM (CULTURA VIVA – INDIGESTIÓ)
18 d’abril

VISITA DINAMITZADA: INSTRUMENTS EN CLAU DE GÈNERE
19 d’abril

LA MÚSICA DEL MUSEU: JOSEP BORRÀS & JUAN DE LA RUBIA
19 d’abril

AULA MUSEU
20 d’abril

VISITA D’AUTOR: ORIOL PÉREZ TREVIÑO (& VLADISLAV BRONEVETZKY)
25 d’abril

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.