L’Auditori presenta Amor Odi radioshow, un espectacle de varietats feminista de la mà de Hidden Track i Radio Primavera Sound

22-Feb-2022 – Aleix Palau

El proper 25 de març, la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori acollirà un espectacle radiofònic i audiovisual amb música en directe que és un encàrrec de L’Auditori per al cicle Sit Back amb la col·laboració de Hidden Track i Radio Primavera Sound

Amor Odi Radioshow girarà en torn al leitmotiv que emmarca la temporada 21-22 de L’Auditori, l’amor i l’odi. Dos antònims que serviran de fil conductor per explorar l’amor tòxic a través de les cançons romàntiques transmeses de generació en generació. Uns temes que hem cantat durant tota la vida i que avui, a la llum del segle XXI, se’ns revelen perpetradores de violències. És possible separar l’autor de l’obra? I separar la lletra de la cançó? Hidden Track i Radio Primavera Sound ho plantegen en aquest Amor Odi radioshow, un espectacle amb música en directe i varietats amb discurs feminista i LGTBIQ+. 

Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals (Renaldo & Clara) i The Sey Sisters posaran veu a cançons de Britney Spears, Lana Del Rey, Blondie, Lesley Gore, Cecilia, France Gall, The Crystals, Tammy Wynette, al capdavant d’una all-female band formada per Marina Herlop, Sandra Monfort i Andrea González Giráldez, amb direcció musical de Jordi Matas (El Petit de cal Eril, Ferran Palau).

Presentat per AL-V, el show comptarà amb varietats a càrrec de Daniela Blume, presentadora de Radio Primavera Sound, el còmic Març Llinàs i la poeta Mireia Calafell. Una show únic i divers amb vocació transformadora per combatre la toxicitat de les cançons d’amor.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.