L’Auditori escalfa motors per l’inici de la temporada 2021-22

06-Sep-2021 – Aleix Palau

L’Auditori de Barcelona es prepara per inaugurar la temporada 2021-22 amb una proposta transversal que recull tot tipus de músiques i que, amb l’Amor i l’Odi com a tema central, posa el focus en les grans figures internacionals, la nova creació i el creixement dels cossos estables de la casa: l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona. 

L’OBC inaugurarà la temporada el proper divendres 17 de setembre amb el violoncel·lista Sheku Kanneh-Mason i la direcció de Duncan Ward. Un programa que destaca per la interpretació del Concert per a cello d’Elgar i l’estrena absoluta d’U, de Bernat Vivancos, compositor convidat de la temporada. Completarà el concert l’obra que dona títol al programa, una selecció del Romeu i Julieta de Prokófiev

La Banda Municipal, després d’haver fet els tradicionals concerts per la ciutat durant el mes de setembre i octubre, començarà la seva temporada el 24 d’octubre amb un programa centrat en El amor brujo de Manuel de Falla que dirigirà José R. Pascual-Vilaplana i comptarà amb la cantaora Esperanza Fernández

El mateix dia que s’estrenarà la temporada de l’OBC, el 17 de setembre, podrem gaudir del primer passi de Pairidaeza, l’espectacle del cicle Escenes que, signat per Marina Herlop, va haver-se d’aplaçar durant l’estiu i que L’Auditori coprodueix amb el Festival Grec.  

Jordi Savall, de qui enguany celebrem el seu 80è aniversari, arrencarà la temporada de Música Antiga tot continuant amb la seva exitosa integral de simfonies de Beethoven. El 7 d’octubre serà el torn de la Sisena i la Setena

La temporada de Música de Cambra s’inaugurarà amb una forta aposta pel patrimoni musical català i la interpretació d’obres vocals de Robert Gerhard de la mà de veus com la soprano Maria Hinojosa i la mezzo Annà Alàs i Jové. Un concert associat a un projecte discogràfic del que L’Auditori en forma part i que explicarem més endavant. 

El 21 d’octubre el Sit Back també iniciarà temporada amb uns pesos pesats de l’indie folk com són Kings of Convenience que, amb les localitats exhaurides, ompliran la Sala 1 Pau Casals. 

Pel que fa a l’aforament, L’Auditori de Barcelona seguirà vetllant pel benestar dels assistents i els intèrprets i mantindrà els criteris de seguretat establerts per les autoritats competents. D’aquesta manera, L’Auditori ampliarà, a partir d’aquest mes de setembre, el seu aforament al 70% a les seves quatre sales.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.