Gran èxit del concert de l’OBC a la platja

22-Jun-2015 – Lisi Andrés

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) revalida l’èxit de convocatòria del seu concert a la platja de Sant Sebastià de Barcelona. L’Orquestra ha aplegar prop de 15.000 persones, superant de molt la xifra de les 8.000 que va aconseguir reunir la primera edició del concert. Per segon any consecutiu l’OBC ha interpretat grans clàssics del repertori simfònic a la vora del mar convertint la sorra de la platja en un gran auditori per celebrar amb tota la ciutadania el dia internacional de la música amb un gran concert gratuït.

Jaime Martín ha sigut el director i mestre de cerimònies d’aquest concert que ha arrencat amb l’obra Així parlà Zaratustra de Strauss. També s’hi ha pogut escoltar La cavalcada de les Valquíries de Wagner, la Dansa Hongaresa núm. 1 de Brahms i el Concert per a clarinet de Mozart, entre moltes d’altres. Totes elles peces molt conegudes pel públic que fins i tot ha pogut ballar i cantar el Mambo de Bernstein acompanyant l’Orquestra al final del concert.

El concert a la platja ha servit també per descobrir algunes de les peces que interpretarà l’OBC a L’Auditori la propera temporada, com per exemple Pirates del Carib: La Maledicció de la Perla Negra de Klaus Badelt i Hans Zimmer que serà una de les propostes de Cinema i Espectacle amb la projecció de la pel•lícula íntegra i la interpretació de la banda sonora en directe. Amb aquesta iniciativa l’Orquestra reafirma el seu compromís d’acostar la música simfònica a tots els públics i a tota la ciutat perquè tothom pugui gaudir de la festa de la clàssica.

El concert de la platja també s’ha viscut intensament a les xarxes socials aplegant nombrosos comentaris sota l’etiqueta #OBCplatja. Molts dels assistents, a més, han compartit els seus selfies a Instagram per participar en el concurs per guanyar un abonament doble de Cinema i Espectacle i entrades per la temporada 15-16 de l’OBC. Els guanyadors es faran públics el proper 25 de juny a El Periódico de Catalunya.

Descarrega’t imatges de l’OBC a la platja

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.