El Vermut Jazz torna aquest diumenge 23 de maig amb el grup SON3

19-May-2010

Tot aprofitant el magnífic clima primaveral que es viu a Barcelona durant els mesos de maig i juny L’Auditori proposa, un any més després de l’èxit de les anteriors edicions, una manera ‘diferent’ de gaudir del jazz, lluny de l’obscuritat de petits clubs soterrats a les grans ciutats, de la mà del Vermut Jazz 2010. Un cicle, gratuït, que va néixer amb l’objectiu d’intentar apropar, tant als amants del jazz com als no afeccionats, aquest tipus de música i que encara ara continua treballant en aquesta línia.

El Vermut Jazz 2010, que se celebrarà els diumenges de maig i juny als migdies (12:45h), permetrà als assistents escoltar diverses formacions jazzístiques de primera línia del nostre país que van des del jazz més clàssic fins el swing i les noves fusions, tot gaudint del bon clima primaveral i d’un bon vermut.

L’encarregat de donar enguany el tret de sortida al cicle serà aquest mateix diumenge 23 de maig el grup SON3. El jazz tropical, el gipsy swing, la música cubana… des d’un entorn de teatre ple d’humor i en un to sempre dinàmic i transgressor ompliran l’espai exterior de L’Auditori.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.