Diumenge 22 estrenem VaiVé amb Brodas Bros

13-Nov-2015 – Lisi Andrés

El Servei Educatiu de L’Auditori estrena diumenge 22 de novembre a les 12h VaiVé amb Brodas Bros, un nou espectacle que permetrà al públic familiar descobrir els instruments tradicionals catalans com no s’han vist mai abans. L’Espectacle fusiona la música popular amb el hip hop de la mà d’un dels grups referents d’aquest estil, els Brodas Bros. La Sala 1 Pau Casals es transforma en una plaça, que podria ser la de qualsevol indret de Catalunya, on s’hi celebrarà una gran festa popular. La tenora, la dolçaina, el flabiol i el tamborí, el tabal o l’acordió diatònica sonaran com mai o han fet ens sorprendran interpretant peces clàssiques, melodies de Jazz i cançons tradicionals catalanes mentre els Brodas Bros hi posen tot el seu ritme i acrobàcies.

Dalt de l’escenari hi trobarem els 4 ballarins que formen Brodas Bros i sis músics especialistes en música tradicional. La disposició de l’escenari en forma de plaça també permetrà que una setantena de persones del públic puguin veure l’espectacle des de dalt de l’escenari. Vaivé amb Brodas Bros ha comptat amb la direcció d’escena d’Iban Beltrani la direcció musical de Pep Moliner.

Amb aquesta proposta el Servei Educatiu de L’Auditori segueix apostant per la creació de propostes musicals d’altíssima qualitat que es puguin gaudir en família i sense cap limitació d’edat. L’objectiu és sensibilitzar el públic sobre la importància de la música des de que naixem i donar les eines necessàries per comprendre-la i gaudir-la.

Vídeo Vaivé amb Brodas Bros

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.