Celebra Sant Jordi amb l’OBC

19-Apr-2021 – Aleix Palau

S’apropa Sant Jordi i, com cada any, L’Auditori de Barcelona vol celebrar el nostre dia dels enamorats fent la música més accessible als diferents públics. Per aquest motiu, llança una promoció especial de 1.000 entrades per poder gaudir de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Les persones que comprin entrades a través d’aquesta promoció, podran triar entre els sis programes que formen la recta final de la Temporada de Primavera l’OBC. Uns concerts amb solistes tan destacats com els violinistes Viktoria Mullova i Daniel Hope, les germanes Kristine i Margarita Balanas, l’oboista Ramón Ortega Quero i les veus de la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera i la contralt Anna Larsson.

A més, destaca la presència de tres directores que estan revolucionant el panorama internacional i que es posaran per primera vegada al capdavant de l’OBC: Ruth Reinhardt, Anja Bihlmaier i Shi-Yeon Sung. A més de les batutes de Vasily Petrenko i Kazushi Ono.


Respecte al repertori, i sempre al voltant de la idea de la creació, tema principal de la temporada, val la pena destacar algunes autèntiques obres mestres com Rendering de Luciano Berio, que és una reconstrucció de la darrera simfonia de Schubert, la Fantasia sobre un tema de Thomas Tallis, de Vaughan Williams, els Gurre-Lieder de Schoenberg en la veu de Nancy Fabiola Herrera i la direcció de Vasily Petrenko o la Simfonia “La Reforma” de Mendelssohn.

A més, cal anomenar la interpretació d’obres com Forty Hearbeats de Kaija Saariaho, els Wesendonck Lieder de Wagner o el Concert per a violí de Sibelius. Tot plegat amb l’estrena mundial d’una obra de Cassandra Miller, compositora convidada de la temporada.

Per comprar els concerts, el públic ha d’escollir entre la Zona 2 i la ubicació que prefereixi, triar el seu seient i clicar la tarifa SANT JORDI. La promoció estarà disponible a partir del dia 23 d’abril i durant només 72 h.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.