El calendari d’Advent de L’Auditori de Barcelona torna carregat de sorpreses

30-Nov-2020 – Aleix Palau

Un any més, L’Auditori de Barcelona celebra l’arribada del Nadal amb un calendari d’Advent carregat de sorpreses i regals. El calendari, que començarà demà i durarà fins al 24 de desembre, proposa un joc diari a través dels perfils de Facebook i Instagram de L’Auditori de Barcelona.

A partir de l’1 de desembre, cada matí a les 9 h es plantejarà una endevinalla. Els seguidors de les xarxes de L’Auditori de Barcelona podran participar-hi deixant la resposta a l’enigma en qüestió. El mateix dia a partir de les 16 h es desvetllarà la solució de l’endevinalla.

Els divendres es farà un sorteig entre totes les persones que hagin participat durant la setmana i es donaran a conèixer els premis. Els guanyadors s’anunciaran els divendres 4, 11, 18 i 24 de desembre.

Les preguntes estaran relacionades amb la programació de L’Auditori de Barcelona i la seva història i també amb la trajectòria de les dues formacions estables de la casa: l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona. Per aquest motiu, els continguts han estat elaborats amb l’estreta col·laboració del departament de Documentació i Arxiu General de L’Auditori de Barcelona.

El calendari d’Advent es podrà seguir en les xarxes socials a través del hashtag #CalendariAdventLAuditori.

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.