COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 18 de novembre 2020

El Museu de la Música presenta l’exposició “100 anys Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social”

El proper dimarts 24 de novembre el Museu de la Música de Barcelona presenta l’exposició “100 anys Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social” en el marc del Centenari de l’Orquestra Pau Casals impulsat per la Fundació Pau Casals.

El Museu de la Música presenta l’exposició  “100 anys Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social”

L’exposició, coproduïda per la Fundació Pau Casals i el Museu de la Música de Barcelona, vol fer conèixer la història de l’orquestra i el seu impacte musical i, alhora, reivindicar la figura de Pau Casals com un dels directors més rellevants del segle XX.

L’exposició es podrà visitar de forma simultània al Museu de la Música de Barcelona a partir del dia 24 de novembre i al Museu Pau Casals del Vendrell a partir de l’1 de desembre. La mostra compta amb objectes i documentació original que s’ha conservat al Fons Pau Casals de la Fundació Pau Casals, dipositat a l'Arxiu Nacional de Catalunya, i dels fons que es conserven a la Biblioteca de Catalunya, al CEDOC, al Gran Teatre del Liceu o a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, entre altres, i que reflecteixen la intensa activitat que va tenir l’orquestra durant els seus anys d’existència.

Anar al principi