COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 27 de gener 2020

La mezzosoprano Klaudia Tandl substitueix a la soprano Katharina Konradi al proper recital de Schubert Lied

El concert, amb Eric Schneider al piano, serà el proper 29 de gener a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori.

La mezzosoprano austríaca Klaudia Tandl cantarà el proper dimecres al Schubert Lied de L'Auditori en subsitució de la soprano Katharina Konradi, que ha cancel·lat la seva participació en aquest concert per malaltia. Tandl estarà acompanyada al piano per Eric Schneider, tal i com estava previst inicialment.

Klaudia Tandl va completar els seus estudis de cant el 2019 a la Kunstuniversität de Graz. Apassionada per la cançó, va ser premiada amb la pianista Gisela Jöbstl al prestigiós Concurs Internacional de l'Hugo-Wolf-Akademie de Stuttgart i al Concurs Internacional Schubert de Dortmund.

El seu interès per la música contemporània l'ha portada a publicar el gener de 2018 el primer enregistrament del cicle Farben des Mohns (Colors de les roselles) amb el seu compositor, Christoph Renhart, i a col·laborar amb formacions com l'Ensemble Plus de Vorarlberg o l'Ensemble Kontrapunkte de Viena, amb qui va debutar al Musikverein de Viena l’abril del 2019 sota la direcció de Peter Keuschnig i amb qui tornarà a col·laborar la temporada vinent. En el terreny operístic, ha interpretat, entre altres, el paper d'Annio (La clemenza di Tito).

Schubert Lied a L'Auditori
Enguany L’Auditori tanca el focus que ha dedicat des de la temporada 2017-2018 als lieder de Franz Schubert, un dels corpus de cançons més extensos i de major qualitat del repertori classicoromàntic.

La música de Schubert ha estat una bona excusa per conèixer algunes de les veus dels joves talents estatals i internacionals que representen el futur del gènere. Schubert Lied està organitzat per L’Auditori de Barcelona en coproducció amb l’Associació Franz Schubert i el Centro Nacional de Difusión Musical.