COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

L'Orde Constantinià de Sant Jordi amb els refugiats

en col•laboració amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona

Repertori

  Ludwig van Beethoven
  -Obertura Coriolà, Op. 62
  -Sinfonia n.º 5 en do menor, op.67

Intèrprets

  JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA-JOSB
  CARLOS CHECA, Director

  La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) es va fundar l'any 2015 sota la direcció titular i artística del director d'orquestra Carlos Checa.
  Formada per una cinquantena de Joves músics, la JOSB realitza un mínim de sis programes simfònics anuals. La seva presentació va ser el 25 d'octubre de 2015 en el Gran Teatre del Liceu, i va completar la seva primera temporada de concerts en diferents espais i auditoris de la ciutat i amb la col•laboració de directors convidats com Josep Caballé Doménech, Joshua Dos Santos i Salvador Brotons.
  La JOSB té com a objectiu la difusió de la música simfònica en la nostra societat i com a projecte musical i pedagògic complementa la formació de joves instrumentistes, fomentant el seu desenvolupament educatiu en un marc d'alt nivell artístic, on els joves poden compartir coneixements, il•lusió, esforç i talent.
  L'orquestra compta amb un equip de professors convidats que permet una formació complementària a l'educació musical de tots els seus integrants, d'aquest equip de professors formen part permanent del consell artístic de la JOSB, el compositor Albert Carbonell i Sauri, Beatriz Cambrils, flauta de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i Matthias Weinmann, violoncel de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

  Aquesta segona temporada 2016/2017, la JOSB sota la direcció de Carlos Checa debuta a l’Auditori de Barcelona, oferirà concerts gratuïts en llocs com el Paranimf de la Universitat de Barcelona o el Auditori Eduard Toldrà (CMMB) i comptarà amb directors convidats com Manuel Hernández Silva, Rubén Gimeno i el retorn de Joshua Dos Santos.
  La JOSB es constitueix sota l'òrgan rector de l'Associació Barcelona Ciutat de Música, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, del Centre Cívic La Sedeta, lloc on assaja l'orquestra i que antigament va ser seu de la Banda Municipal de Barcelona, i d'empreses patrocinadores com Auto Beltrán-Mercedes i l'Obra Social de la Clínica Sanza.

  CARLOS CHECA
  Director titular i artístic de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, la seva ciutat natal, Carlos Checa va saltar a l'escena internacional a Xina, en 2005, dirigint la City Chamber Orchestra of Hong Kong. En 2009 va debutar amb excel•lents crítiques al capdavant de la Royal Philharmonic Orchestra en el Cadogan Hall de Londres, i per invitació personal del mestre Gustavo Dudamel, al maig de 2014 va fer el seu debut a Veneçuela, en “El Sistema”.
  Carlos Checa ha dirigit també orquestres simfòniques com l'Orquestra Simfònica de Radio Televisió Espanyola, Real Filharmonia de Galícia, Orquestra Simfònica de Balears, Orquestra d'Extremadura, Orquestra de Còrdova, Orquestra Simfònica Provincial de Màlaga, Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, Orquestra Simfònica de Ciudad Real, Orquestra Clàssica Santa Cecilia, Orquestra Manuel de Falla, Orquestra Simfònica de Tenerife, Orquestra Simfònica Nacional de Costa Rica, Orquestra Simfònica Nacional de Perú, Orquestra Simfònica de Xalapa (Mèxic), Wroclaw Philharmonic (Polònia),Pomeranian Philharmonic de Bydgoszcz (Polònia),Orquestra Filharmònica Nacional d'Hondures, Orquestra Simfònica de Mendoza (Argentina) i l'Orquestra Simfònica Francisco de Miranda( Veneçuela).
  Carlos Checa és des de l’any 2005 el director artístic del Festival Internacional de Música “Serranía de Cuenca “(FIMUC), en 2006 va rebre una beca de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya i va finalitzar els seus estudis amb les màximes qualificacions en el Conservatori Superior de Música de Barcelona, des de llavors ha ampliat la seva formació amb els mestres Antoni Ros Marbà, Kurt Masur, Francesc Llongueres i George Phelivanian.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • Concert Benèfic
 • 20€
 • Sala 2 Oriol Martorell
 • Altres concerts

Fer front a les conseqüències humanitàries de la guerra de cinc anys a Siria és l’operació d’ajut humanitari més gran mai portada a terme en tot el món, des de la II Guerra Mundial. El Sacre i Militar Orde Constantinià de Sant Jordi, amb una antiga vinculació amb la terra d’Orient, i amb un ferm compromís assitencial destinarà la integritat dels diners recaptats durant aquest concert per a sostenir dos projectes d’ajuda als refugiats.També et pot interessar

Esmuc Jazz Project
Sessions

Esmuc Jazz Project

“Noves visions” - 20è Aniversari de l’Esmuc

Representacions:
25 de gener 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Sonates de Garreta i Gerhard
Música de Cambra

Sonates de Garreta i Gerhard

Representacions:
28 de gener 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Miquel Serra i amics
Sit Back

Miquel Serra i amics

Representacions:
29 de gener 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
L'Auditori de Barcelona: Lepant 150. 08013 Barcelona 93 247 93 00 / info@auditori.cat

© Consorci de l'Auditori i l'Orquestra

L'Auditori és un consorci de:

 • Ajuntament de Barcelona
 • Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

L'AUDITORI REP EL SUPORT DE:

 • INAEM

L'Auditori és membre de:

 • Logo European Concert Hall Organisation
 • Logo Barcelona Obertura

L'AUDITORI IMPULSA:

 • Logo APROPA CULTURA