COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 3 de desembre 2020

"L'OBC balla Ravel", amb coreografia i direcció escènica d'Antonio Ruz, torna a L'Auditori de Barcelona

El dissabte a les 12.30 h, el públic familiar omplirà de nou la Sala 1 Pau Casals amb un espectacle que posa el focus en la dansa a partir de la música de Fauré i Ravel.
Sis ballarins dirigits pel coreògraf Antonio Ruz són els encarregats de guiar-nos en aquest viatge a través de la sonoritat i el moviment.

'L'OBC balla Ravel', amb coreografia i direcció escènica d'Antonio Ruz, torna a L'Auditori de Barcelona

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya reprèn la seva activitat amb públic amb l'espectacle familiar de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, L'OBC balla Ravel. Una proposta del Projecte Educatiu de L'Auditori de Barcelona que compta amb la direcció escènica i la coreografia del Premio Nacional de Danza Antonio Ruz.

L'espectacle, dirigit musicalment per Zoi Tsokanou, es desenvolupa a través de la música i la història de Ma mère l'oye, una de les obres simfòniques més espectaculars i representatives del catàleg de Maurice Ravel. Al voltant d'aquesta música, un grup de ballarins ens narraran alguns dels contes infantils més coneguts de tots els temps, com el de la bella i la bèstia, en Polzet o la bella dorment.Antonio Ruz desenvolupa un espectacle en el qual busca formes de diàleg entre la dansa, el llenguatge escènic i la música en directe. Això serà possible a partir d'una coreografia que els nens hauran treballat a les escoles i a casa i que ballaran tots plegats al final del concert. Podeu veure el vídeo en aquest tutorial.

Els primers en poder gaudir de L'OBC balla Ravel han estat els alumnes de les escoles, que han vist l'espectacle els dies 2, 3 i 4 de desembre. El dissabte dia 5 de desembre a les 12.30h s'obrirà al públic general.

El concert de dissabte es podrà seguir en directe a través de L'Auditori Digital i, en els propers dies, s'oferirà de forma gratuïta a les escoles perquè, aquelles que no hagin pogut venir a L'Auditori de Barcelona, puguin gaudir de l'espectacle.


Fitxa artística

Zoi Tsokanou, direcció musical
Antonio Ruz, direcció escènica i coreografia
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Èlia López, assistent de direcció i coreografia
Anne-Cécile Espinach, responsable de vestuari

Ballarins / Col·laboració Coreogràfica: Iris Borràs / Gemma Cuartero / Borja Fernández / Laura García Aguilera / Alexa Moya / Cristina Reolid / Carlos Roncero / Pere Seda

Amb la col·laboració d'alumnes de piano de l'IEA Oriol Martorell.

Anar al principi