COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 11 de març 2020

L'Auditori suspèn els concerts del 12 al 26 de març, ambdós dies inclosos

Els concerts previstos per avui se celebraran amb normalitat.Es manté el concert Aris quartett / Dudok quartet / Esmé quartet previst per demà 12 de març a la Sala 2 Oriol Martorell, ja que compleix les indicacions de seguretat marcades per la Generalitat de Catalunya. El concert del Museu de la Música de Laura Martínez Boj i Belisana Ruiz del 22 de març també es manté.

L'Auditori suspèn els concerts del 12 al 26 de març, ambdós dies inclosos

L’Auditori es veu obligat a suspendre la seva activitat a partir de demà dia 12 de març i fins al proper 26 de març (ambdós dies inclosos) en compliment de les directrius anunciades aquest matí per la Generalitat de Catalunya per pal·liar els efectes del Coronavirus.

Els concerts previstos per aquest vespre se celebraran amb normalitat, ja que la mesura entra en vigor a partir de dijous com han indicat les autoritats competents.

Es manté el concert Aris quartett / Dudok quartet / Esmé quartet previst per demà 12 de març a la Sala 2. En aquesta producció es pot garantir una ocupació inferior a un terç de l’aforament tal com es demana en la fase d’alerta.


Devolució de les entrades
-Totes aquelles persones que havien comprat entrades per internet per a algun dels concerts suspesos rebran la devolució automàtica de l’import directament a la targeta de crèdit amb la qual van fer la compra.

-Les persones que hagin comprat les entrades a taquilles poden enviar un correu a contacte@auditori.cat amb un número de targeta i la data de caducitat i rebran l’import a la targeta, o bé posar-se en contacte amb nosaltres a través d’aquest mateix correu electrònic.

-Les persones que tinguin algun dels concerts afectats dins del seu abonament podran canviar-lo per qualsevol altre concert de la temporada a la qual estiguin abonats sense cap cost.

-Les escoles, grups i col·lectius afectats per les cancel·lacions rebran un correu específic on se’ls donaran instruccions.

Els equips de L’Auditori estan treballant per fer totes aquestes devolucions al més ràpidament possible però es tracta d’un volum molt gran de persones i, per tant, les gestions s’allargaran uns dies. Agraïm la comprensió i paciència dels compradors.


Llista de concerts cancel·lats

KLAUS STROINK
12 de març

JONC PRESENTA EVGENY KONNOV I CARLES CHORDÀ
13 de març

COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA
13 de març

LICEU JAZZ GRUP
13 de març

QUOTIDIÀFONS BUFATS INSTRUMENTS DE CADA DIA
MUSEU DE LA MÚSICA

14 de març

OBC: EL DOBLE DE BRAHMS AL FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA
14 i 15 de març

TALLER PER A FAMÍLIES: MA, ME, MI...MOZART!
15 de març

DEBUTS AMB LA BANDA
FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA

15 de març

ALEXANDRA DOVGAN
17 de març

FERRAN PALAU
20 de març

FOSTER: LA POLONESA DE TXAIKOVSKI
20, 21 i 22 de març

CANÇÓ I MEMÒRIA
21 de març

TALLER PER A FAMÍLIES: MA, ME, MI...MOZART!
22 de març

CONCERT ESCOLAR PICA-SO
25 de març

HUMET: LLUM
LATVIAN RADIO CHOIR

25 de març

NIT TRANSFIGURADA DE SCHOENBERG
26 de març

HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ
26 de març

ELS COMPOSITORS ENTREN A L'AULA
25 i 26 de març

Anar al principi